SPORTURI  »  TENIS  »  SCHIMBARE

FOTO Gael Monfils și-a schimbat look-ul: "Mi-am sunat prietena și agentul. 5 ore a durat operațiunea" :) » Ce a ieșit

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 18:40

Gael Monfils (31 ani, 43 ATP) și-a schimbat look-ul înaintea turneului ATP Quito, Ecuador. 

"Să fiu sincer, m-am hotărât cu o zi înainte să vin în Ecuador. Am fost să îmi aranjez dreadurile, dar discutând cu doamna care se ocupa de asta, mi-a venit ideea să mă vopsesc. Mi-am sunat prietena și agentul. Au spus nu, dar n-a contat.

5 ore a durat operațiunea. A fost o adevărată provocare, dar rezultatul m-a încântat. E amuzant, îmi place. Uneori trebuie să facem și astel de lucruri nebunești", a declarat Monfils pentru site-ul oficial al competiției. 

Gael Monfils este favoritul numărul 3 al turneului de la Quito, la care participă în premieră. Francezul intră direct în turul 2, împotriva câștigătorului dintre Carlos Berlock și Casper Ruud, senzația tenisului norvegian. Competiția se desfășoară în perioada 5 - 12 februarie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Februarie 2018, 19:24

...si saviul asta are personalitate ...isi intreaba amanta si agentul daca sa se vopseasca ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează