SPORTURI  »  TENIS  »  ȘEDINȚĂ FOTO

FOTO Glamour Girls » Imagini fierbinți cu trei dintre cele mai sexy tenismene: Wozniacki, Sharapova și Kvitova, vedete în revistele glossy din august

Caroline Wozniacki +5   FOTO
Caroline Wozniacki

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2018 09:00

Tenisul și moda se pot îmbina foarte ușor. Cele mai recente exemple sunt date de Caroline Wozniacki, Maria Șarapova și Petra Kvitova.

A doua jucătoare a lumii a apărut recent în revista americană Hamptons. Daneza a vorbit despre mai multe aspecte în interviul cu jurnaliștii americani, care au vrut să afle cum va fi nunta cu David Lee.

"Păstram pentru noi amănuntele. Tot ce pot spune este ca va fi una restrânsă. Abia aștept!", a răspuns ea. Apoi a povestit despre prietenia cu Serena Williams. "E o campioană imensă, dar și o prietenă extraordinară. E foarte amuzant să fii în preajma ei, mă face să râd mereu. M-a învățat să iau atitudine și să am propria voce". Obiectivul următor pentru daneză este câștigarea trofeului de US Open, competiție care debutează pe 27 august. "Iubesc turneul de la New York, este favoritul meu Am un apartament în oraș de mulți ani, Publicul m-a adoptat, atmosferă e incredibilă", a spus Caroline.

Secretele unei zile

Maria Șarapova a dezvăluit pentru revista Porter cum arată o zi din viața sa. Se trezește de obicei la 6:30, iar dacă prietenul său Alexander Gilkes nu este cu ea îl sună, apoi își bea cafeaua și privește oceanul din casa sa din California. Urmează rezolvarea problemelor din căsuța de mail, răsfoirea unor reviste de arhitectură, apoi antrenamente prânz, somnul de după-amiază, antrenament în sala de forță, cina cu prietenii și apoi somn de la 22:00. În această perioadă Maria Șarapova promovează colecția Nike La Cortez.

Petra Kvitova a acceptat și ea provocarea de a fi model pentru o zi și s-a lăsat pe mâna celor de la Elle din Cehia. Pictorialul este unul retro și a fost realizat la cel mai vechi club de tenis din Praga.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
859779594095355
Nick Rasu  •  19 August 2018, 18:53

"Tenismene"...de cand sint fetele astea "Man"....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close