SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

FOTO Imagine incredibilă cu Simona Halep surprinsă azi-noapte! A ajuns la urgență după finala de la Australian Open

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 11:46

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open 2018, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki.

Partida s-a jucat la peste 30 de grade, iar Simona a cerut intervenția medicului chiar în timpul partidei. Deși a fost acuzată că doar a simulat acele probleme, pentru a o scoate din ritm pe Caroline Wozniacki, Simona Halep a ajuns la spitalul din Melbourne.

A fost tratată timp de 4 ore pentru că era de deshidratată. ESPN anunță că sportiva noastră a părăsit spitalul duminică dimineață.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
timm
timm  •  29 Ianuarie 2018, 12:10
Postat de anon123 pe 28 Ianuarie 2018, 18:32

Cahill i-a aratat 10 degete Simonei pentru a-i indica sa-si prelungeasca pauza la sfarsitul setului 2 la 10 minute (permis de reguli cand e foarte cald). Nu avea cum sa ii recomande sa cheme medicul din moment ce faza filmata e fix de la finalul setului 2, iar Simona a chemat medicul in timpul setului. Uita-te la scor cand revezi imaginile, wowmashha.

Nu are televizor. Dopatova ii trimite email cu ce trebuie sa spuna.

timm
timm  •  29 Ianuarie 2018, 12:04
Postat de wowmashha pe 28 Ianuarie 2018, 16:01

da indolentule asa este cum spui tu . bun bravo . dar de ce nu zici nimic de acele imagini video ? nu stii sa cauti pe net /? sau ai gasit si asata este ai vazut insa mergi pe burta . mai scrii un com doua si apoi dai bir cu fugitii . apropo mai este halepa pe 1 sau a pierdut si marele slem si locul 1 ?

Simona, nu este momentan locul 1, dar 100% revine pe locul 1, in 2018, pentru ca are valoare. Dopatova... ce loc e fara meldonium??? :))))

timm
timm  •  29 Ianuarie 2018, 11:52
Postat de wowmashha pe 28 Ianuarie 2018, 15:42

pt mine haleapa este un nimeni in drum un zero barat . mi-e indiferent daca castiga sau nu un grand slem . pt mine nu are valoare . este cantitate neglijabila . dar cei care tot ii cantati in struna daca aveti macar un pic de ratiune cautati si revedeti imaginile despre care vorbesc de pe eurosport imd dupa terminarea meciului si vedeti cum cahill ii arata ambele maini cu cele zece degete desfacute cerandu-i sa-si ia,, taimaut ,, :))) pe intelesul ei desigur . si imediat cum vede semnul halep cere arbitrei sa intrerupa meciul . clar ca aluat decizia la iondemnul lui cahill si nicidecum din cauza unei suferinte . indiferent cat de subiecti ati fi dupa ce veti vedea ce am spus o sa va schimbati o parte din voi impresiile despre haleapa .

De ce nu-ti cumperi televizor?Te-a mintit Dopatova. La mintea ta te minte cum vrea.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează