SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

FOTO Imagini trimise de un cititor GSP: "Iată cum arată o tribună de la BRD Bucharest Open. Am rămas șocat"

FOTO: Andres Sanchez +3   FOTO
FOTO: Andres Sanchez

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 13:43

BRD Bucharest Open a debutat ieri, la Arenele BNR din Capitală. Un cititor GSP.ro acuză starea unor tribune și a trimis câteva fotografii pe adresa redacției. 

Imaginile cu ceea ce s-ar vrea a fi structura metalică a unor tribune de la turneu arată că presupusa suprafață pe care ar trebui să calce spectatorii pentru a-și ocupa locurile este formată din niște scânduri măcinate de timp și în unele locuri chiar absente, adevărate capcane. 

"Niște terenuri de antrenament au fost făcute terenuri de joc oficiale, dar ce m-a șocat cel mai tare a fost tribuna de la unul dintre terenuri. Lăsăm la o parte pubelele care sunt deschise, pline de gunoi și ținute în soare", a scris cititorul pe mail-ul redacției. 


Baza sportivă a trecut în patrimoniul BNR în 1991, printr-un protocol semnat de ministrul tineretului şi sportului de la acea vreme, Bogdan Niculescu Duvăz şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Anul acesta, Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, a afirmat că baza va trece în subordinea MTS.

51.435 leieste suma virată de BNR către MTS pentru a intra în posesia terenului ş construcţiilor din centrul sportiv, în 1991

Vezi și: Monica Niculescu, interviu teribil: 'Mi-a fost greu să mă uit la fete jucând, când eu nici nu puteam merge" + singurul meci văzut în acea perioadă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează