SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO În formă la Melbourne » Halep își află azi prima adversară de la Australian Open. Begu e și ea pe lista capilor de serie

Simona sare coarda cu zâmbetul pe buze // FOTO Tennis Australia +3   FOTO
Simona sare coarda cu zâmbetul pe buze // FOTO Tennis Australia

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 00:00

Azi se face tragerea la sorți a tablourilor de la Australian Open. Simona Halep, 4, și Irina Begu, 27, sunt pe lista capilor de serie.

Au mai rămas puține zile până la debutul primului turneu de Mare Șlem al anului – duminică noapte, de la 02:00, în direct pe Eurosport 1 și 2. Terenurile de la Melbourne Park sunt însă deja aglomerate, antrenamentele succedându-se alert sub soarele arzător al verii australe.

Toată lumea asudă, căutând să se adapteze cât mai bine la condițiile joc, unele dintre cele mai solicitante din întreg sezonul. Ca multe nume mari, Simona Halep e deja de zile bune în capitala statului Victoria, după ce fusese în Australia și în decembrie trecut, dar la Adelaide, pentru pregătire.

În afara orelor petrecute pe terenuri, sub supravegherea activă a antrenorului Darren Cahill, Halep a avut ieri și o acțiune a sponsorului ei de echipament, adidas. Alături de numărul 1 mondial, Angelique Kerber, de campioana de la Roland Garros, Garbine Muguruza, și steaua în urcare Naomi Osaka, românca a participat la o sesiune intensă de fitness la National Tennis Centre.

Astăzi se face și tragerea la sorți a tablourilor principale. Simona e cotată favorită 4, conform locului din clasamentul mondial, pe lista capilor de serie aflându-se și Irina Begu, la poziția 27. Halep are două sferturi de finală în palmaresul australian, în timp ce Begu a avansat în 2015 până în "optimi".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează