SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ȚIRIAC TROPHY

FOTO Începe ultima ediție a BRD Năstase Țiriac Trophy! Organizatorii au prezentat noul teren principal

Sursa foto: Facebook/BRD Năstase Țiriac Trophy +2   FOTO
Sursa foto: Facebook/BRD Năstase Țiriac Trophy

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2016 10:32

Turneul BRD Năstase Țiriac Trophy debutează în această sâmbătă, cu meciurile din calificări, iar organizatorii au făcut publice primele imagini cu terenul care va fi considerat central.

 Arena Centrală din cadrul complexului nu a primit aviz ISU și va fi închisă pe parcusul turneului. Noul teren central va putea găzdui până la 2.000 de spectatori.

Cele mai importante nume care vor concura la turneul de la București sunt Bernard Tomici, Fernando Verdasco și Ivo Karlovici alături de Horia Tecău și Florin Mergea, care vor face în prmieră pereche la probla de dublu.

Această este ultima ediție a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, după ce Ion Țiriac a anunțat că va vinde licența.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează