SPORTURI  »  TENIS  »  DIPLOMĂ

FOTO Ion Ţiriac a primit diploma de membru Hall of Fame: "Fac parte din înalta societate a tenisului”

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 iulie 2013 21:26

Ion Ţiriac a primit ieri diploma care certifică faptul că face parte din Hall of Fame. El a fost inclus acolo pentru contribuţia lui la creşterea acestui sport.

Ieri, pe o vreme capricioasă, la Newport, Ion Ţiriac a primit diploma înrămată care-l plasează printre figurile marcante ale tenisului mondial. Un singur român mai era acolo, Ilie Năstase, care a primit această onoare în 1991.

Ţiriac, în vîrstă de 74 de ani, a fost inclus în Hall of Fame pentru contribuţia sa la dezvoltarea tenisului din poziţia de manager de jucători sau de proprietar al unor turnee importante.

"Acum fac parte din înalta societate a tenisului. O dată ce ai încheiat o activitate, mereu va veni cineva care va sări mai sus, care va alerga mai repede ori va lovi mingea mai tare. Dacă mă uit în spate, nu regret nimic din ce am făcut în viaţa asta, nici în viaţa de jucător de tenis, nici în cea de antrenor, nici în cea de manager, nici în cea promoter", a spus Ţiriac.

Românul care a cîştigat 22 de turnee la dublu a fost primit în Hall of Fame alături de Cliff Drysdale, Charlie Pasarell, Thelma Coyne Long şi Martina Hingis. Elveţianca, 32 de ani, este cea mai tînără jucătoare care primeşte această distincţie.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
bogdzsch
bogdzsch  •  15 Iulie 2013, 08:20

un mafiot care a facut bani pe spinarea altora...

sek.91
sek.91  •  15 Iulie 2013, 07:15

Felicitari

Vezi toate comentariile (2)
Comentează