SPORTURI  »  TENIS  »  APARIȚIE

FOTO Jennifer Lopez, în rochia roșie purtată de Iga Swiatek » Imaginea a devenit virală după ce fanii au sesizat ce ajustări a făcut J. LO

Jennifer Lopez (54 de ani) a purtat rochia făcută celebră de liderul mondial Iga Swiatek (22 de ani) la petrecerea care a prefațat Turneul Campioanelor din 2023. Actrița a făcut mici ajustări și a atras atenția fanilor de pe rețelele de socializare. +30   FOTO
Jennifer Lopez (54 de ani) a purtat rochia făcută celebră de liderul mondial Iga Swiatek (22 de ani) la petrecerea care a prefațat Turneul Campioanelor din 2023. Actrița a făcut mici ajustări și a atras atenția fanilor de pe rețelele de socializare.

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 21:30 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 21:43

Jennifer Lopez (54 de ani) a purtat rochia făcută celebră de liderul mondial Iga Swiatek (22 de ani) la petrecerea care a prefațat Turneul Campioanelor din 2023. Cântăreața a făcut mici ajustări și a atras atenția fanilor de pe rețelele de socializare.

Iga Swiatek a făcut notă distinctivă la Cancun, în finalul lunii octombrie. Liderul mondial a ignorat îndrumările organizatorilor. A apărut într-o rochie roșie, deși toate colegele ei au fost îmbrăcate în alb. Rochia a fost o creație a creatoarei de modă poloneze Magda Butrym. Spre deosebire de Swiatek, J. Lo a ales să poarte ținuta fără sutien, iar imaginea a devenit imediat virală.

FOTO. Jennifer Lopez, în rochia purtată de Iga Swiatek la Turneul Campioanelor: „ajustările” care au ajutat-o să dea lovitura

FOTO: Instagram @JLo
FOTO: Instagram @JLo
FOTO: GettyImages
FOTO: Instagram @JLo
+26 FOTO

Creația Magdei Butrym face din nou valuri pe internet. Jennifer Lopez a purtat rochia în timpul unei petreceri de Crăciun pe care a organizat-o la reședința din Los Angeles. 

La eveniment a fost prezent, evident, soțul Ben Affleck, dar și celebrități precum Margot Robbie, Michael B. Jordan sau Jennifer Lewis.

J Lo a postat imaginile pe contul de Instagram și a strâns peste 420.000 de aprecieri în ultimele 48 de ore.

VIDEO. Îi ia apărarea lui Mouratoglu în cazul Halep: „Nu cred că un om atât de inteligent risca așa!”

Vezi și alte știri de actualitate:

Dezlănţuită la concertul lui 50 Cent » Imagini spectaculoase cu cea mai sexy jucătoare din top 10 mondial
WTA
Dezlănţuită la concertul lui 50 Cent » Imagini spectaculoase cu cea mai sexy jucătoare din top 10 mondial
Cea mai frumoasă handbalistă de la CSM și-a decis viitorul: „Vom câştiga împreună Liga Campionilor!”
DECIZIE
Cea mai frumoasă handbalistă de la CSM și-a decis viitorul: „Vom câştiga împreună Liga Campionilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
VardyParty
VardyParty  •  23 Decembrie 2023, 15:06
Postat de Mache_mana_iute pe 23 Decembrie 2023, 01:47

De ce? A luat cumva și raketa de la Iga Swiatek, la paquet cu rokia? :-))) E din '69, băi băiatule! 54 scrie pe ea! Cu 56 cât scrie pe buletinu' tău cel nou eliberat în septembrie de DPEPSC sector 2 București - aveți împreună 110 ani, tată! Mai mult decât U Cluj! Poți să te speli cu ea pe cap! De vreo 12 ani, de când a lansat coverul ăla feat Pitbull - "On the floor"... numa' pe tine, pe memeu'și pe Affleck v-a mai dat pe spate! E la secțiunea 'granny' cam de când a ieșit Porumboiu din fotbal și-a intrat nen'tu Jiji la pârnaie. AȘA CEVA! :-)))

Oh, Make, Make… Cum pot eu castiga lupta cu unul de 22 de ani…? Puținticā rabdare… clipeste de doua ori si - if you’re lucky - ai sa fii de varsta mea. Si atunci ai sā devii intelept ca Mourinho… “Respect, respect, respect… unde e Vardy sa ii spun sā mā ierte…?”

paolo13
paolo13  •  23 Decembrie 2023, 12:25

Huo!

Tibisor
Tibisor  •  23 Decembrie 2023, 09:59

Asta e ... a trecut vremea si peste sanii ei ... daca ea nu-si da seama , cineva ar trebui sa-i spuna !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează