SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

FOTO Jucători noi, prietene noi » Turneul Campionilor porneşte la drum cu trei debutanţi în distribuţie

Danielle Knudson +4   FOTO
Danielle Knudson

Articol de - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 22:59

Kei Nishikori, Marin Cilici şi Milos Raonic au jumătăţi mai mult sau mai puţin celebre: japonezul se întîlneşte cu o fostă gimnastă de ritmică, croatul cu o tînără care studiază psihologia, iar canadianul cu unul dintre cele mai în vogă modele din Canada.

Jucătorii de tenis se simt bine atunci cînd au în lojă persoane apropiate, de multe ori ei au subliniat importanţa acestui lucru. Dacă pe lîngă antrenori, preparatori, fizioterapeuţi, părinţi se află şi prietenele sau soţiile e cu atît mai bine. Anul acesta, la Turneul Campionilor vor fi trei debutanţi care îşi vor aduce în loja de la O2 o galerie cît mai numeroasă pentru a sărbători calificarea la unul dintre cele mai importante turnee din circuitul profesionist.

Marin Cilici, cîştigătorul de la US Open, a prezentat-o lumii pe prietena sa Kristina Milkovici, atunci cînd a urcat în tribună la New York pentru a-şi strînge în braţe echipa. Un sărut scurt a dezvăluit-o pe prietena sa. O tînără cu care are o relaţie de cinci ani şi care studiază psihologia. Croatul în vîrstă de 26 de ani a spus că ea l-a ajutat de multe ori în carieră să treacă peste momentele grele.

Kei Nishikori, finalist la US Open, e foarte discret cu viaţa sa privată, dar presa din Japonia susţine că el are o relaţie de lungă durată cu fosta gimnastă de ritmică Honomi Tsuboi. S-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun şi după o cină au hotărît să meargă mai departe.

Se pare că Hunomi a decis să studieze ştiinţa nutriţiei tocmai pentru a-l ajuta pe jucătorul de tenis să scape de pietrele de la rinichi, fiind cea care se ocupa să-i gătească. Tînăra în vîrstă de 25 de ani e şi profesor certificat de yoga. Tot presa din Japonia susţine şi că el a dus-o la Matsue, oraşul său natal, pentru a o prezenta părinţilor.

Milos Raonic e foarte în vogă în ţara sa natală. Jucătorul în vîrstă de 23 de ani, semifinalist la Wimbledon, a început să se întîlnească de curînd cu modelul canadian Danielle Knudson. Figură cunoscută în lumea modei, ea i-a urat pe Twitter mult succes prietenului său înainte de debutul la Turneul Campionilor.

În trecut, tînăra a avut a avut o relaţie cu cîntăreţul Justin Bieber. Daniellei i s-a propus încă de la opt ani să devină model, dar a luat lucrul acesta în serios abia pe la vîrsta de 15 ani.

Vechii clienţi ai balului de final au relaţii stabile, iar prietenele lor sînt deja figuri cunoscute. Andy Murray şi Kim Sears sînt împreună de opt ani, cu o mică pauză în 2009. Atunci, unul dintre motivele despărţirii fiind faptul că Andy se juca prea mult şi nu-i acorda suficientă atenţie.

Tomas Berdych e şi el într-o relaţie stabilă de mai bine de trei ani cu modelul Ester Satorova. O parte dintre prietene vor fi în tribune începînd de duminică pentru a-i susţine şi a-i încuraja. La trofeu va ajunge însă doar unul.

Trei taţi căsătoriţi
Roger Federer, Stanislas Wawrinka şi Novak Djokovici au împreună 25 de trofee de Mare Şlem. Însă mai au ceva în comun cei trei: toţi sînt căsătoriţi şi au copii. Federer şi Mirka Vavrinec sînt împreună de 14 ani, s-au căsătorit în 2009 şi au împreună patru copii, două fete şi doi băieţi.

Stan Wawrinka s-a însurat în 2009 cu prezentatoarea TV Ilham Vuilloud, fost model, şi au împreună o fetiţă. În 2011, elveţianul s-a separat pentru o scurtă perioadă de familie, pentru a se dedica tenisului, dar apoi a revenit alături de Ilham şi de Alexia.

Novak Djokovici şi Jelena Ristici au început să iasă împreună în 2005 şi în 2014 s-au căsătorit, iar luna trecută familia lor s-a îmbogăţit cu micuţul Stefan.

640714-grupe.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează