SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

FOTO Mihail Youzhny, cap de serie numărul 2, eliminat după primul meci la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Mihail Iujnîi a fost eliminat de Robin Haase în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy Foto: Raed Krishan +9   FOTO
Mihail Iujnîi a fost eliminat de Robin Haase în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 19:41

Mihail Iujnîi, favoritul numărul doi al turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, a fost eliminat în turul doi de Robin Haase, scor 3-6, 3-6.Numărul 15 ATP, Iujnîi s-a aflat la cea de-a doua prezenţă pe tabloul principal la Bucureşti. La fel ca anul trecut, acesta a părăsit competiţia încă de la primul meci. Dacă în 2013 cel care îl învingea era Victor Hănescu, acum a fost rîndul lui Robin Haase.

Olandezul şi-a păstrat calmul după ce şi-a pierdut serviciul încă din debutul meciului şi a răspuns cu patru game-uri consecutive. Avantajul a fost suficient pentru a cîştiga primul set cu 6-3. Setul doi a fost la discreţia lui Haase, care s-a impus cu un nou 6-3 şi l-a trimis acasă pe al doilea cap de serie de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

În sferturi, Haase îl va întîlni pe uzbekul Denis Istomin, locul 53 ATP, care a trecut în turul doi de Adrian Ungur, 4-6, 6-0, 6-3.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează