SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

FOTO Muza lui Delpo » Învingătorul lui Federer la Basel a fost susţinut şi de prietena lui, modelul Stephanie Demner

Aşa arată Stephanie Demner într-o imagine publicitară +4   FOTO
Aşa arată Stephanie Demner într-o imagine publicitară

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 31 octombrie 2012 20:37

Juan Martín Del Potro, care şi-a asigurat calificarea la Turneul Campionilor de săptămîna viitoare, şi tînăra studentă sînt împreună din februarie 2010.

Destui jucători de tenis au avut, au şi vor avea relaţii cu modele. Nu e neapărat un clişeu, doar o temă care se repetă. Juan Martín Del Potro (24 de ani) şi prietena lui, Stephanie Demner, în vîrstă de 21 de ani, fac parte din această categorie. Au însă şi multă discreţie.

Deşi sînt împreună de mai bine de doi ani şi jumătate, ei au avut grijă să-şi menţină idila departe de atenţia publică. Doar recent, adică săptămîna trecută, la Basel, acolo unde a şi cucerit titlul, a fost argentinianul susţinut din lojă şi de Stephanie.

S-au cunoscut într-un club din Buenos Aires, Delpo a abordat-o, dar, la început, ea nu a fost prea receptivă. "M-a sunat apoi patru luni pînă am acceptat să ieşim împreună", a povestit ea. "I-am cunoscut familia, mă înţeleg bine cu sora lui, Julieta, dar nu vreau să folosesc această relaţie ca pe o trambulină spre succes".

Nici nu prea are nevoie. Reprezentată de agenţia Multitalent, tînăra are deja contracte şi apariţii publicitare, demne de statura ei: 1,73 metri şi mărimile 85-60-90. În plus, este studentă la Administrarea Mediilor.

Întrebată direct, Stephanie a recunoscut că şi-ar dori să formeze o familie cu Del Potro, dar că, în acest moment, prioritatea lui e tenisul. Argentinianul s-a calificat pentru Masters-ul de la Londra, pentru prima dată din 2009 încoace, cînd a şi ajuns în finală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează