SPORTURI  »  TENIS  »  INCIDENT

FOTO Nu toată familia Halep e apreciată în Constanța! Fratele Simonei e criticat pentru ce a făcut cu Bentley-ul de 180.000 de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 21:58

Simona Halep e apreciată de o țară întreagă pentru performanțele din tenis, fiind liderul WTA. Despre fratele ei însă, constănțenii nu au cuvinte prea frumoase.

Nicolae, fratele Simonei Halep, se ocupă de afacerile jucătoarei noastre. O poză postată pe un grup de Facebook a creat isterie printre constănțeni.

Aceștia l-au criticat dur pe Nicolae Halep pentru modul în care și-a parcat Bentley-ul de 180.000 de euro pe trecerea de pietoni, informează libertatea.ro. "Să-i cumpere Simonica și o stradă și să o lase în mijlocul ei, a scris un internaut. "Sor-sa e campioana noastra! Parchează unde vrea el", îi ia apărarea un altul.

În altă ordine de idei, Simona Halep se află în aceste zile în vacanță la Constanța. Ea va reveni pe teren în Canada, la Rogers Cup, în perioada 6-12 iulie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
razar99
razar99  •  24 Iulie 2018, 14:04

cum ma "Ea va reveni pe teren în Canada, la Rogers Cup, în perioada 6-12 iulie."??? ca azi suntem in 24...poate e vb de August.

ray51
ray51  •  24 Iulie 2018, 10:56

1. Nu-i trebuia Bentley- un Sandero i-ar fi fost pe masura eforturilor de inteligenta pe care le depune zilnic. 2. Cu aceasta oprire/parcare loveste in imaginea Simonei- cat poti sa fi de prost sofer sa faci asta ! 3. Paunii inafara de coada pe care si-o etaleaza n-au nimic deosebit- nici macar sexul nu-l da afara din casa !

119504918941829
Gyr Gyr  •  24 Iulie 2018, 08:40

chelsy fata lui clinton si alti copii de presedinti sau chiar presedinti ca in cazul presedintelul uruguayului au masini modeste. traiesc multi ca presedintele uruguayului in case superr modeste. incredibil nu? daca te uiti la casele de neam prost a la videanu, dragne si alti dan voiculescu ati intelege comparatia. nu ma surprinde ca familia halep vor sa dea cuflit. bantley? in romanica? pai da pentru ca mai toti dintre strainii ajunsi pe acolo au remarcat o tara plina de probleme unde existenta de zi cu zi este o problema au cele mai luxoase masini. normal ca exceptie nu face nici halep. masini de lux pe drumurile din romania este zero. si totusi ideea asta este intretinuta si de titi ionescu zis si tiriac care are masini de colectie tot intr-o tara de prosti multi dar adusi tot de astia la nivelul asta plus televiziuni etc.. ei bine titi ionescu a cumparat un autobuz pentru a aduce copii de scoala sa ii vada colectia pe cind nu exista medicamente sau altii fac zeci de km pentru a ajunge la scoala nefiind niciun mijloc de deplasare. si vorbesc de oameni extrem de boagati. nu mai intru in discutii de copii lor implicati cu droguri si salvati prin santaje sau cine i-a imbogatit. este o rusine ceea ce face halep. si va ajunge sa fie total respinsa. oamenii se pot lipsi de ea . nu au ce cistiga ba din contra la cit cistiga si pierde au mai mult de suferit emotional cu toanele *** de constanta. machidonii nu mai sint super romanii lui tzutzea demult. au degenerat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează