SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

FOTO-NUD Năstase e iarăși Nasty: a "scăpat" pe net imaginea cu a doua soție DEZBRĂCATĂ COMPLET!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 20:45

Ilie Năstase a fost un nonconformist pe terenul de tenis pe întreaga durată a carierei sale. A fost la fel şi în viaţa personală, iar această particularitate nu şi-a pierdut-o nici acum, la peste 70 de ani.

De câteva zile şi-a postat la statusul aplicaţiei de WhatsApp o poză cu adevărat surprinzătoare. E o fotografie veche de peste 3 decenii, în care Ilie Năstase apare îmbrăcat într-un capot, iar lângă el se află cea de-a doua soţie, Adelaide Alexandra King, care e însă complet dezbrăcată (Vezi imaginea în galeria FOTO).

Aceasta, de origine din Statele Unite ale Americii, şi care era actriţă, i-a devenit nevastă lui Ilie în 1984, când fostul mare jucător de tenis avea 38 de ani!

În total, Năstase a avut 4 soţii. Prima lui dragoste a fost Dominique Grazia, un manechin franco-belgian, cu care s-a căsătorit în 1972 şi de care a divorţat zece ani mai târziu. Cei doi au o fiică Nathalie, care astăzi are 41 de ani.

A urmat actriţa şi manechinul Adelaide Alexandra King. Cei doi s-au căsătorit într-o biserică din New York, iar după nuntă au adoptat doi copii, Nicholas, care acum are 29 de ani, şi Charlotte, 25 ani.

Cu cea de-a treia soţie, Amalia Năstase, Ilie s-a cunoscut în 1996, la primul concert al lui Sting la Bucureşti, pe când ea avea 20 de ani şi el 50. La concertul respectiv, Amalia se ocupa de sampling pentru o marcă de ţigări. Cei doi s-au căsătorit pe 5 iunie 2003, la biserica ortodoxă St. Stephane din Paris, iar petrecerea s-a derulat la Roland Garros. Au divorţat în 2010.

După 12 ani petrecuţi în cuplu, ei au împărţit atât custodia celor două fiice, Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani), cât şi averea lui Ilie Năstase.
Ultima lui soţie a fost timişoreanca Brigitte Sfăt, fostă vedetă Playboy. Nunta a avut loc în 2013, la Monaco, dar cei doi au divorţat la începutul acestui an! z

72 de aniva împlini Ilie Năstase în iulie, s-a născut pe 19 iulie 1946, la Constanţa

2.000.000 $a câştigat Năstase în anii '70 exclusiv de pe urma turneelor de tenis, sumă pe care Barcelona a plătit-o în 1973 pentru a-l cumpăra pe marele Johan Cruyff de la Ajax

"N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puțin decât nevastă-mea"
Citat celebru din Ilie Năstase

Cum s-a ajuns la legenda că a avut 2.500 de femei :))

În cartea lui autobiografică, apare o informaţie fabuloasă, şi anume că Ilie Năstase a avut 2.500 de femei la viaţa lui. Totuşi, Ilie a spulberat această legendă într-o emisiune la Europa FM, unde a fost invitatul Andreei Esca:

"Nu au fost nici pe departe atâtea. Să vă povestesc cum s-a ajuns la această cifră. Jurnalista care a scris cartea mea autobiografică mi-a spus că e bine să vorbim şi despre acest subiect. Am acceptat şi când m-a întrebat câte femei am avut i-am zis că nu ştiu, poate 400. Ea a zis că nu se poate şi că nu e ok, nu dă bine, trebuie să spunem mai multe. Am zis, ok, 800 atunci.

Eram la casa mea din Franţa şi stăteam seara de vorbă, mai beam un pahar de vin. Ea, tot nemulţumită, voia să spun că am fost cu mai multe femei, ca să vindem cartea mai bine. După câteva pahare, am zis că am avut 2.500 de femei şi aşa a rămas. Cifra nu e nici pe departe adevărată. Păi, dacă aveam atâtea femei, nu mai câştigam niciun turneu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
657231297796706
Constantin Serban  •  28 Mai 2018, 19:25

Il salut pe Nastase--nu am main facut-o de cand avea 17 ani .Eu militar la rugby -el tenismen la clubul Steaua .Tageam de el sa vina la rugby si nea Costica antrenorul lui ne injura si ne ameninta .Lasati-l impace o sa ajunga cel mai mare jucator si imediat in anul urmator a facut un meci de infarct cu Tiriac .Era f,talentat ,la rugby ,fotbal ,si nu mai zic la tenis.Dar ,evolutia lui in tenis nu l-a format si cu respectul legii.Nu toti marii jucatori din alte discipline se comporta ca si ILIE.Gradul de general l-a obtinut pentru merite sportive ,il cam murdareste cu manifestarile antisociale ,este pacat ,se disipeaza si valoarea lui ca fost m.s .si ca om --este o rusine sa vorbesti cu un om al legii asa grobian ..Revin-o la normal ILIE sa poata oamenii sa te respecte,ai pierdut simpatia noastra.Un fost coleg de club.

bulletproof
bulletproof  •  13 Aprilie 2018, 15:24

Ilie, mă faci să râd !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  13 Aprilie 2018, 10:28

Cruyff a fost transferat pentru 3 mioane dolari...Alte recorduri : 1.000.000 dol. Anastasi, 1969, la Juventus şi Maradona - 8.000.000 dol. la Barcelona (cred că 1978).

Vezi toate comentariile (21)
Comentează