SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENAMENT

FOTO Ore cu zâmbete și copii » Simona Halep s-a antrenat în compania celor mici

Simona Halep și copiii care s-au adunat în balon // FOTO Raed Krishan +4   FOTO
Simona Halep și copiii care s-au adunat în balon // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2016 00:00

Simona Halep, care deja a început pregătirea pentru 2017, s-a relaxat ieri pentru puțin timp în compania celor mici.

A patra jucătoare a lumii a zâmbit ieri neîntrerupt timp de două ore, atât cât a durat întâlnirea cu copiii la Pescariu Sport&Spa.

Aflată la începutul pregătirii pentru sezonul următor, alături de antrenorii Darren Cahill și Daniel Dobre, Simona s-a bucurat de schimburile de mingi  de pe zgură. "Mi-a plăcut foarte mult atmosfera, mai ales că am simțit energia pozitivă a copiilor", a spus jucătoarea în vârstă de 25 de ani. 

Ea va începe 2017 la Shenzhen, competiție care debutează pe chiar pe 1 ianuarie, iar apoi va juca direct la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului și care debutează pe 18 ianuarie.

"Abia așteptăm vină 2017"

Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei, cu care a pornit deja în al doilea an de colaborare full-time, a fost și el încântat de interacțiunea cu picii.

"E mereu distractiv să te întâlnești cu cei mici. Pentru mine și pentru Simona deja a început sezonul, ea se antrenează mult și puternic și abia așteptăm să vină 2017", a spus Cahill.

El a mai subliniat că vrea ca românca să reușească, în sezonul viitor, să se simtă mai confortabil la fileu, să se bucure mai mult de momentele importante și ca jocul său să evolueze și mai mult.

Simona și echipa ei vor să aibă înainte de Shenzhen şi câteva săptămâni de pregătire în Australia, după cea efectuată în România.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  05 Decembrie 2016, 09:08

Lasa 'să se bucure mai mult de momentele importante'... Cum sta cu acceptarea sfaturilor, urmarirea lor, imbunatatirea slice-ului, inlaturarea icnetului, etc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează