SPORTURI  »  TENIS  »  ANIVERSARE

FOTO Raluca Olaru, petrecere cu Simona Halep, Begu și Buzărnescu înainte de Indian Wells: „Hello 30!”

Raluca Olaru, Simona Halep, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu // FOTO: Facebook +2   FOTO
Raluca Olaru, Simona Halep, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu // FOTO: Facebook

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2019 15:57

Raluca Olaru, numărul 38 în clasamentul de dublu și câștigătoare a 9 turnee, și-a sărbătorit duminică ziua de naștere, împlinind 30 de ani.

Raluca Olaru fost prima care a deschis perioada bună a tenisului feminin românesc, după pauza de performanță de la începutul anilor 2000.

La simplu, a urcat până pe locul 53 mondial, a disputat o finală și a ajuns în turul 3 la Roland Garros 2007. În ultimii ani s-a reorientat cu succes spre proba de dublu, punându-și în palmares 9 titluri și disputând alte 9 finale WTA. 

Duminica trecută, Raluca Olaru a împlinit 30 de ani, vârstă pe care a întâmpinat-o cu un zâmbet și înconjurată de prietene la Indian Wells, acolo unde urmează să joace în turneul Premier Mandatory care debutează mâine.

"Hello, 30!!! Bucuroasă să îmi petrec această zi alături de voi", a scris ea pe Twitter și Facebook, unde a postat și câteva fotografii alături de Simona Halep, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, dar și de echipele acestora, antrenori, fizio, hitting partneri. 

În 2019, Raluca a atins deja 3 sferturi de finală, cel mai important fiind cel de la Dubai, unde, împreună cu croata Darija Jurak, le-a eliminat în turul secund pe favoritele 2, Melichar și Peschke. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  04 Martie 2019, 18:02

Felicitari si la multi, buni si sanatosi ani !

mosvasile
mosvasile  •  04 Martie 2019, 17:29

Iar in urma cu 13 ani,dublul Raluca Oraru si Mihaela Buzarnescu, castigau US Open,la junioare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează