SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Serena Williams, lovită de o dronă » Povestea incidentului: "A intrat în mine cu o viteză de 20 de mile/oră"

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 22:37

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a avut parte de un incident în vacanța petrecută alături de familie. Americanca a fost lovită de drona controlată de soțul ei, Alexis Ohanian, și s-a ales cu o zgârietură.

Serena are parte de o perioadă plină. După ce a primit distincția de "Femeia anului" din partea revistei GQ (detalii AICI), a plecat într-o vacanță care marchează un an de la căsătorie.

"A trecut un an de la căsătoria cu Alexis Ohanian. Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în perioada asta? Pur și simplu prezența lui.

Cel mai jos punct? Drona lui tocmai a intrat în mine cu o viteză de 20 de mile/oră (aprox. 32 km/h), în excursia aniversară. Îl iubesc oricum", a scris Serena pe Twitter.

Vezi și: VIDEO Simona Halep s-a distrat pe cinste într-un club din București » A dansat și a fredonat alături de Andra

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
merace
merace  •  20 Noiembrie 2018, 10:46

Nu scrieți si de accidentul ăla cumplit când s-a înecat cu supă, a tușit o dată și i-a trecut?! :D hahaha

127939151042796
Marcello Kazan  •  20 Noiembrie 2018, 09:45

Vai de mine, ANIMALA are o zgirietura pe cot mai mica de cit una ce poate fi provocata de un maracine si acum ANIMALA vrea ca toata lumea sa stie ca a fost tentativa de omor !!!... Numai Donal Trump e de vina !!!...

caminero
caminero  •  19 Noiembrie 2018, 23:45

Sexism! Rasism!! Misoginism!!! Să vină ONU, NATO, Brigăzile roșii, Brigăzile Internaționale, Legiunea Străină, Al Qaeda, Peluza Roș-Albastră,, Al Jazeera, El Zorab, Patrick Murătură, Armata Salvării, Oastea Domnului, Protecția Animalelor, și toți ceilalți chiorifei, să ancheteze neîntîrziat incidentul!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează