SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

FOTO Show la 30 de grade! » Demonstraţie de tenis-spectacol între patru legende a sportului alb

Ilie Năstase a făcut pereche cu Andrei Pavel, în timp ce de partea cealaltă a fileului adversari au fost Adriano Panatta şi Mansour Bahrami +3   FOTO
Ilie Năstase a făcut pereche cu Andrei Pavel, în timp ce de partea cealaltă a fileului adversari au fost Adriano Panatta şi Mansour Bahrami

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 22:33

Adriano Panatta, Mansour Bahrami, Ilie Năstase şi Andrei Pavel au ridicat în picioare, aseară, publicul de la Arenele BNR, într-un demonstativ cu patru stele pline de energie.

Sectoarele arenei din centrul Bucureştiul s-au umplut ieri cu mult timp înaintea meciului demonstrativ. La 10 minute după ce Tecău a cîştigat finala de dublu, a început distracţia cu sfera galbenă, oferită, ca întotdeauna în ultimii ani, de Enel.

Cu un Mansour Bahrami în formă maximă, ca de obicei, legea gravitaţiei a fost la ea acasă. Mingea de tenis a intrat ca unsă în buzunarul iranianului, ca o maşinuţă teleghidată de ultimă generaţie trimisă spre ţintă. Cu cele mai tari scheme, Bahrami şi-a cucerit rapid publicul şi a rîs alături de spectatori de aniversatul anului, Ilie Năstase.

Pe ritmurile celor mai tari piese din Italia, Adriano Panatta s-a simţit ca acasă şi a încercat să cucerească publicul de la Bucureşti, la fel ca în meciurile de aur de acum 35-40 de ani, dar parcă tot maestrul meciurilor demonstrative din întreaga lume, Bahrami, a făcut tot show-ul.

Năstase şi Pavel n-au dezamăgit nici ei şi şi-au intrat în rolul personajelor de poveste pe care micuţii puşti, tenismenii de mîine, le-au aplaudat ca la un spectacol de la Ţăndărică.

După mai bine de o oră de magie, cei patru s-au retras în aplauzele celor peste 4.000 de spectatori şi cu speranţa că şi la anul vor reveni la Bucureşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează