SPORTURI  »  TENIS  »  GALA TENISULUI ROMÂNESC

FOTO Simona Halep a surprins pe toată lumea » A luat microfonul și l-a chemat pe scenă pe Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 19:32

Simona Halep (28 de ani) a fost desemnată cea mai bună jucătoare la Gala Tenisului Românesc 2019. În finalul discursului de mulțumire, campioana de la Wimbledon a cerut o fotografie specială pe scenă. 

Simona a invitat pe scenă oamenii care au contribuit la ascensiunea sa, oficiali ai Federației Române de Tenis și antrenori cu care a colaborat. După prima rafală de poze, Halep a cerut din nou microfonul și l-a chemat pe Toni Iuruc, iubitul ei.

+23 FOTO

Toni Iuruc ( 40 de ani) este un milionar machedon. În trecut, el a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon în fața Serenei Williams.

Vezi și:

SUPERLATIVELE GSP // Simona Halep, sportiva anului 2019: „Am fost ca soldații în armată, punct ochit, punct lovit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
2622180457817218
Virgil Ceacea  •  28 Decembrie 2019, 21:35

daca citesti toate comentariile te crucesti cat pot fi de rai unii barbati.Oare Simona trebuia sa le ceara permisiunea cu cine sa se casatoreasca sau ce rochie cu pantofi sa si puna?Ea provine din familie de machedoni acolo regulile de familie sunt altele decat la romani.

347655969058390
Ion Popescu  •  27 Decembrie 2019, 23:47

Ce cauta pe scena la gala tenisului un sportiv de budoar cu mare experienta in competitii de pat !? O mare nesimtire din partea lui Halep sa-l invite imperativ. O mare nesimtite din partea lui Iiruc sa urce pe scena. Iese la lumina non buna crestere a lui Halep. De asemenea lingaii din FRF care forfotesc in jurul ei. Oameni de aceiasi teapa.

castaway
castaway  •  27 Decembrie 2019, 22:39

Nu fiti rai. Este alegerea ei si nu vad motive sa ne suparam. Este voinic ca bradu, numai bun de tata pentru viitorii tenismeni ai familiei si poate ai Romaniei. Fiti siguri ca au intors-o pe toate fetele cei din familia Halep, pana sa ajunga la aceasta decizie. Simona nu este fata care sa fuga cu unul , doar pentru ca ia cazut cu tronc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează