SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

FOTO Simona Halep, ambasadoare în campania caritabilă „Grijă pentru copii”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 20:49

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a participat la lansarea campaniei caritabile „Grijă pentru Copii”, desfășurată de Dorna în parteneriat cu organizația „Salvați Copiii România”, care a ajuns la cel de-al șaptelea an de existență.

Evenimentul a avut loc la Sala Radio și a fost punctat de un concert susținut de Orchestra Națională Radio, sub bagheta dirijorului Vlad Conta.

„A fost un moment deosebit. Să sprijinim această cauză este un lucru important. Eu am o relație foarte frumoasă cu copiii şi mă bucur că pot să promovez această campanie. Mi se pare plăcut şi uşor, e un moment special, pentru că îmi doresc ca aceşti copii să primească ajutorul de care au nevoie.

Mi-ar face mare plăcere ca mai mulți campioni să se alăture acestei cauze. Cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine. Le invit cu mare drag şi pe colegele de la Fed Cup, pentru că e o cauză deosebită”, a spus Halep, care este ambasadoarea campaniei.

halep1 +3 FOTO

fed cup: franța - românia, 20-21 aprilie

Fostul lider mondial a vorbit și despre întâlnirea de Fed Cup cu Franța, care va avea loc între 20 și 21 aprilie, la Rouen. „Echipa adversă este puternică, are experienţă în ceea ce înseamnă Fed Cup. Dar şi a noastră este foarte puternică şi cred că întâlnirea este deschisă, oricine poate învinge.

Eu sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm şi, de ce nu?, şi trofeul. Sper să avem o atmosferă frumoasă la meciul acesta. Știu că publicul francez este foarte gălăgios, în sensul bun. O să fie destul de greu, dar am încredere în toţi românii care vor veni la meci că o să facă faţă cu brio”, a declarat Halep.

Citește și: 

Simona Halep, momentul adevărului! Pe ce loc ar fi în clasamentul considerat CORECT de americani » Surprize uriașe: Bianca Andreescu e pe 4, Serena Williams nu e în top 10!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează