SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Simona Halep, în suferință! Fotografia care a prevestit retragerea de la Indian Wells

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 14:56

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și-a anunțat în această dimineață retragerea din cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, din cauza problemelor cu care se confruntă la piciorul stâng. 

Decizia Simonei nu surprinde atât de mult, având în vedere că jucătoarea noastră a acuzat probleme încă de dinaintea turneului de la Dubai, pe care l-a câștigat în urmă cu trei săptămâni. 

De altfel, Ion Țiriac, președintele FRT, avertiza încă de la finalul lunii februarie că Simona nu va juca la Indian Wells: „Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng, trebuie să stea o lună. Ea cu piciorul ăla a câştigat turneul şi aţi văzut în ce hal a ajuns să lupte până la sfârşit”. 

Halep, în cârje la interviu

Abandonul Simonei de la IW a fost prevestit și de apariția Simonei Halep la un interviu acordat recent pentru TV Digi Sport, în care jucătoarea noastră mergea sprijinându-se de o cârjă. 

FOTO Simona Halep, în suferință! Fotografia care a prevestit retragerea de la Indian Wells

Anunțul Simonei Halep

„Sunt foarte dezamăgită că trebuie să mă retrag de la ediția 2020 a BNP Paribas Open. Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai încă îmi cauzează probleme, și nu voi putea să mă recuperez în timp pentru a putea ajunge la Indian Wells. 
 

Turneul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente pentru mine din calendarul competițional, și sunt foarte tristă să-l ratez anul acesta, dar deja mă gândesc că mă voi întoarce în 2021!” - Simona Halep 

Flash News // Simona Halep s-a retras de la Indian Wells

Vezi și: 

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells! Când ar putea reveni pe teren + surpriza pregătită în calendar, în aprilie

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells! Anunțul de ultim moment al româncei: „Accidentarea îmi cauzează probleme”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  07 Martie 2020, 23:36

In prezent la Indian Wells se desfasoara turneul WTA Challenger 125 K. Irina Begu a ajuns dup cinci victorii in finala. Ca urmare un salt de 13 locuri in clasamentul WTA Live, pana pe locul 91. Dar in GSP - tacere. Numai articole sub mediocre, barfe, palavre. Despre succesele romanilor citesti pe publicatii din strainatate !

jimmy_jones
jimmy_jones  •  07 Martie 2020, 23:00
Postat de Ion Popescu pe 07 Martie 2020, 19:00

Multa sanatate Simona ! Recuperare rapida si succes la WTA Premier Mandatory Miami ! Nu mai este mult pana la 23 martie.

se retrage si de la ala

347655969058390
Ion Popescu  •  07 Martie 2020, 19:00

Multa sanatate Simona ! Recuperare rapida si succes la WTA Premier Mandatory Miami ! Nu mai este mult pana la 23 martie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează