SPORTURI  »  TENIS  »  SPORTS FESTIVAL

FOTO Simona Halep, prima reacție după ce Darren Cahill a confirmat că vine în România » Schimb de amabilități pe Instagram: „Revin în a doua mea casă”

Simona Halep și Darren Cahill  // FOTO: Guliver/Getty Images +1   FOTO
Simona Halep și Darren Cahill // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 09:47

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a primit cu entuziasm vestea că Darren Cahill, fostul său antrenor, va fi prezent în România în perioada 13-16 iunie, cu prilejul evenimentului Sports Festival, care va fi găzduit la Cluj Napoca. 

Pe contul său de Instagram, Simona Halep a postat un mesaj pentru Darrrn Cahill: „Ne vedem acolo”, i-a transmis jucătoarea noastră antrenorului care a ghidat-o spre cele mai înalte culmi din circuit.

În prealabil, Darren Cahill postase la rândul său un mesaj în care spunea că abia așteaptă să „revină la a doua lui casă.”

Darren Cahill va participa la meciul demonstrativ dintre Simona Halep&Marius Copil și cuplul Flavia Pennetta& Fabio Fognini.

Sports Festival a organizat anul trecut meciul dintre Generația de Aur și legendele Barcelonei, iar acum revine în actualitate prin găzduirea superduelului dintre Halep&Marius Copil și Fognini&Pennetta. 

Vezi și: OFICIAL // Darren Cahill vine în România și va fi alături de Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
merace
merace  •  11 Aprilie 2019, 00:02

Stiri de doi bani! Cum arunca o vedeta o vorba pe net, voi faceti din asta o stire de o suta de vorbe goale! :D

10210268195883311
Popa Cristian  •  10 Aprilie 2019, 11:05

Care februarie,ziaristul lui peste prajit?Corecteaza repede ca iar ne facem de ras!!!Of of!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează