SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Ştim prima semifinală de la Roland Garros » Halep a scăpat de favorita fanilor

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 17:43

Timea Bacsinzsky (31 WTA) şi Jelena Ostapenko (47 WTA) se vor înfrunta în prima semifinală a turneului de la Roland Garros.

Timea Bacisnzski s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros după victoria în faţa favoritei fanilor, Kristina Mladenovic (14 WTA), scor 6-4; 6-4. Meciul a avut numeroase pauze din cauza ploii. Jucătoarea din Elveţia a avut nervii mai tari şi o va înfrunta în semifinale pe Jelena Ostapenko.

Jelena Ostapenko (47 WTA) este în faţa celei mai mari performanţe din carieră. Letona a trecut în sferturi de Caroline Wozniaki (12 WTA), scor 4-6; 6-2; 6-2. 

Meciurile băieţilor, Rafael Nadal (4 ATP) - Pablo Carreno-Busta (21 ATP) şi Novak Djokovic (2 ATP) - Dominic Thiem (7 ATP) au fost amânate pentru miercuri, după ora 12:00.  

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
danut1971
danut1971  •  07 Iunie 2017, 12:17

mult succes simona! gura mica contestatarilor mai ales lui randnoom si nebraska

makero
makero  •  07 Iunie 2017, 11:27
Postat de calinescupoliiasi pe 07 Iunie 2017, 06:59

deja incepe sa arate a turneu de mana a doua. daca nici anul asta nu ia titlul, nu-l mai ia niciodata Simonica. Sper doar sa constientizeze ce sansa are si sa nu-si mai suceasca iar ceva din nimic.

Bai fratele meu,ai zis ca e turneu de mana a doua,dar cele de pe primul loc,cum au ajuns acolo,s-au teleportat pe locurile fruntase sau incet,incet cu pasi mici?? cat despre Halep am sustinut si repet,nu cred ca poate sa castige un turneu de GS indiferent cine ii este adversara,poate sa fie si "Osteoporoza" si tot isi da declic.Traim si vedem....

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  07 Iunie 2017, 06:59

deja incepe sa arate a turneu de mana a doua. daca nici anul asta nu ia titlul, nu-l mai ia niciodata Simonica. Sper doar sa constientizeze ce sansa are si sa nu-si mai suceasca iar ceva din nimic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează