SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO » Thriller de 4 ore și 5 seturi în semifinale la Australian Open » Murray trece de Raonici și ajunge în finală

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 10:08

Andy Murray s-a calificat în finala Australian Open, după ce a trecut de Miloș Raonici.

Murray, locul 2 ATP, s-a impus în cinci seturi în fașa lui Raonici, locul 14 ATP, scor 4-6, 7-5, 6-7(5), 6-2, după o partidă care a durat patru ore și opt minute.

În primul set, Raonici a început foarte bine meciul și a făcut break chiar în primul game. Canadianul a jucat foarte bine și a atacat în permanență și a fost foarte eficient cu lovitura de dreapta.

 În setul doi Murray și-a îmbunătățit jocul și i-a pus mai multe probleme lui Raonici. Cei doi jucători au mers la cap, pînă la 5-6 pentru Murray, cînd britanicul a făcut break și a cîștigat setul.

A treia parte a meciului a fost cea mai echilibrată, cei doi jucători mergînd cap la cap pînă în tie-break. Raonic a lovit mai bine cu forehand-ul și a trecut în avantaj.

Murray a cîștigat setul patu și trimite meciul în setul decisiv. Raonic a salvat o minge de set, dar la 4-5 a ratat două mingi de break. Britanicul a revenit și a cîștigat setul.

În setul decisiv, Raonici a acuzat problemele medicale și nu i-a mai putut face față lui Murray, care a controlat jocul și s-a calificat în finală.

Andy Murray se califica pentru a cincea oară în finala de la Australian Open, turneu pe care nu l-a cîștigat niciodată. Duminică, de la ora 10:30, britanicul va juca împotriva lui Novak Djokovici, liderul ATP. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tipy
tipy  •  29 Ianuarie 2016, 17:21
Postat de criss1981 pe 29 Ianuarie 2016, 15:29

Murray sa zica mersi daca castiga un set in finala in fata celui mai bun tenisman al tuturor timpurilor Djokovic the Good !!!

cu baletul asta a castigat 88 de titluri...cred ca esti mic de varsta pentru ca daca l-ai fi vazut acum cativa ani nu mai gandeai asa.

ottobraun
ottobraun  •  29 Ianuarie 2016, 16:33

Zeul Djokovici , placerea de a privi tenis!

criss1981
criss1981  •  29 Ianuarie 2016, 15:33

Nole anul asta castiga toate cele 4 Grand Slam.uri !! lucru care *** Federer care habar nu are si nu a avut vreodata de tenis ( a jucat toata viata balet pe teren ca o fetita la fiecare minge,i.a lipsist doar sa urle ca femeile si le avea pe toate) nu l.a realizat si va crapa ciuda in el la sfarsitul anului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează