SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

FOTO Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” l-a îmblânzit pe băiatul rău din ATP

Articol de - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 21:26 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 09:21

Bernard Tomic, 28 de ani, în prezent pe locul 224 ATP, a început o relație cu Vanessa Sierra, 26 de ani, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, ediția britanică.

Dacă pe terenul de tenis nu a mai fost prezent din luna martie, de la declanșarea pandemiei de Coronavirus, în schimb în viața personală Bernard a fost activ: a cucerit-o pe focoasa Vanessa Sierra.

+21 FOTO

Vanessa nu s-a făcut remarcată doar la emisiunea britanică, ci și pe OnlyFans, o rețea socială pentru adulți. Ea se află în primii 0.01% creatori de conținut erotic livrat fanilor, convingându-l chiar și pe Tomic să apară într-una dintre fotografiile pe care le-a postat pe Instagram.

Până să o cunoască pe Vanessa, Tomic a mai avut o idilă cu fotomodelul Kaitlyn Hoppe. Fostul loc 17 ATP, Tomic a căzut în clasamentul ATP ca urmare a inactivității în turnee, dar și din cauza problemelor legale din cauza cărora a ajuns să capete reputația de băiat rău al circuitului.

Citește și alte știri mondene:

FOTO Vedeta Astrei are cea mai sexy fană » Cine l-a felicitat după golul cu Dinamo

FOTO Corina Caragea pune capăt zvonurilor despre relația ei: „Nu vă mai luați după «fake news»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mario78a
mario78a  •  15 Noiembrie 2020, 22:51

Ba da obsedați sunteți ăștia ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează