SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Veselie cu vedete » Numai eroi de calibru au participat la Kid's Day de la Melbourne

Neobositul Novak Djokovici îi predă Serenei Williams o lecţie de dans Gangnam Style // Foto: Reuters +4   FOTO
Neobositul Novak Djokovici îi predă Serenei Williams o lecţie de dans Gangnam Style // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 20:40

Novak Djokovici şi Roger Federer au condus cele două echipe, dar principalul scop a fost zîmbetul.

Întotdeauna, Kid's Day organizate la turneele de Mare Şlem sînt privilegiate. Cărui puşti nu i-ar plăcea să vină la terenuri şi să-i vadă jucînd, glumind, uneori chiar prostindu-se delicios pentru el pe Federer, Djokovici, Serena sau Ana Ivanovici?

Exact asta s-a întîmplat la Melbourne, cînd un snop sănătos de vedete a coborît pe suprafaţa albastră a arenei Rod Laver pentru a încînta publicul, în uriaşă majoritate compus din copii.

Novak Djokovici a condus una dintre echipe, dirijînd spectacolul cu toate ghiduşiile lui. A dansat, a răcnit răguşit, a jucat mingea cu capul. Dincolo de fileu, căpitanul Roger Federer s-a întors în timp, nefăcînd mofturi la rolul de băiat de mingi. Jo-Wilfried Tsonga, Serena Williams, Victoria Azarenka şi Ana Ivanovici s-au alăturat spectacolului. De duminică noapte încep însă lucrurile serioase.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează