SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

FOTO + VIDEO Imagini încântătoare de la Simona Halep Challenge » Liderul WTA s-a aventurat pe gheață și a fost întâmpinată cu flori de micile patinatoare

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 09:56

Simona Halep este prezentă astăzi la prima ediție a turneului de hochei pe gheață Simona Halep Challenge, desfășurat la Patinoarul Țiriac - Telekom Arena, din Otopeni. 

Liderul WTA nu are răgaz de la revenirea în România. Simona, fană a sporturilor pe gheață și deținătoare a unei echipe de fete, a dat startul primei ediții a competiției care îi poartă numele. 

"Am auzit că toate fetele joacă la turneul internaţional de la Bucureşti, e foarte plăcut pentru România. Eu nu ştiu sigur dacă voi participa, dar în mare parte nu prea, pentru că e pe zgură după iarbă şi e destul de greu"
Simona Halep


Imaginile surprinse de reporterii GSP sunt înduioșătoare: micile sportive i-au oferit Simonei flori și au primit în schimb îmbrățișările campioanei de la Roland Garros.  Simona s-a aventurat și pe gheață, pozându-se cu jucătoarele din echipa proprie, pe care le va susține din tribună pe durata întregii competiții. 

 

Simona Halep la o noua actiune dedicata copiilor Ultimele noutăți legate de liderul WTA -->>> http://bit.ly/2MpUvYN

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 14 Iunie 2018

 

Patinoarul Tiriac - Telekom Arena găzduiește astăzi prima ediție a turneului de hochei pe gheață pentru copii “Simona Halep Challenge”. Au răspuns pozitiv acestei provocări echipele din categoriile de vârstă U6, U8 și U10 din cadrul a trei cluburi sportive din Bucuresti și toate echipele mixte și de băieți antrenate la Patinoarul Țiriac.

Astfel, în competiția patronată de numarul 1 mondial, Simona Halep, vor intra astăzi:

-    U6: Skoda și Husky București.
-    U8: Simona Halep, Triumf București, Steaua Rangers,  Dedeman și Telekom.
-    U10: Triumf Bucuresti, Steaua Rangers, Allianz-Tiriac și Husky București.

Vezi și: Eurosport a publicat cifrele: finala câștigată de Simona Halep, RECORDURI de audiență în Europa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează