SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

FOTO + VIDEO Moment nemaivăzut în ATP » Nadal a pus mâna pe telefon imediat după victoria cu Dimitrov și a trimis un mesaj-fulger: "Hai să facem asta cât mai repede!"

FOTO: Captură Tennis TV +2   FOTO
FOTO: Captură Tennis TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 10:05

Rafael Nadal, liderul din clasamentul ATP, a fost protagonistul unui moment inedit la sfârșitul semifinalei de la Monte Carlo câștigate sâmbătă în fața lui Grigor Dimitrov, scor 6-4, 6-1.

Ibericul a fost nemulțumit de jocul său, vizibil mai ineficient decât în partida din sferturi cu Dominic Thiem, când s-a impus cu 6-0, 6-2. Nadal a avut 21 de greșeli neforțate, dintre care 15 în primul set, iar forehand-ul său nu a funcționat la nivelul obișnuit.

Imediat după ultimul punct al meciului, Nadal s-a îndreptat către bancă, și-a scos telefonul din geantă și a scris de urgență un mesaj. Camerele TV au surprins că destinatarul mesajului era chiar Carlos Moya, antrenorul liderului din ATP.

La conferința de presă de după meci s-a elucidat și misterul sms-ului: 

"I-am scris lui Carlos că trebuie să rezervăm un teren cât mai repede. Voiam să lovesc niște forehand-uri care cred că mă vor ajuta în finală. Singurul mod prin care îmi pot ridica nivelul și să continui să câștig după 10-12 ani este să îmbunătățesc întotdeauna lucrurile", a declarat Nadal în fața jurnaliștilor.

Azi, după ora 15:30, Rafael Nadal luptă pentru cel de-al 11-lea său titlu în Principat. Ibericul se va duela pentru trofeu cu japonezul Kei Nishikori, într-o partidă care va fi în direct la TV Digi Sport 1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
burgman
burgman  •  22 Aprilie 2018, 13:48

Asta este secretul din spatele numarului 1 mondial: munca si iar munca. Si cand te gandesti ca a batut in 2 seturi, ultimul la 1, si tot nu este multumit! Un mare campion al sportului mondial, jos palaria!

cneius
cneius  •  22 Aprilie 2018, 11:37

Sic !!! Sinteti naivi sau ce ? Reclama ascunsa !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează