SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP // Simona Halep, după primul punct adus României: „Vreau să câștigăm, este visul meu de anul acesta” + Laude pentru suporterii români

Foto: Raed Krishan +8   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 19:22

Simona Halep (2 WTA) a adus României primul punct în confruntarea din Fed Cup cu Franța, de la Rouen. Românca a învins-o pe Kristina Mladenovic (66 WTA), scor 6-3, 6-1. Buzărnescu a pierdut ulterior cu Garcia, 3-6, 3-6.

  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.
  • Înfruntarea continuă duminică, de la ora 14:00, cu duelul Halep - Garcia. Imediat urmează înfruntarea între „rachetele” #2, Buzărnescu - Mladenovic.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Toate partidele sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport 1

Halep a vorbit la conferința de presă despre prima partidă din Fed Cup.

Cred că meciul a fost foarte dur, știam că Mladenovic este o adversară dificilă, pentru că îți taie mult ritmul și nu e ușor să ți-l găsești pe al tău. Dar am fost pregătită, am fost concentrată pe fiecare minge, am avut șanse de break la începutul meciului, n-a ieșit, însă nu mi-am pierdut încrederea, am stat acolo, în setul al doilea am jucat mult mai bine și am simțit că domin meciul”, a declarat Halep.

Simona Halep despre...

...suporteri:„Suporterii români au fost mai gălăgioși decât francezii astăzi, am simțit multă energie pozitivă din partea lor, au fost uimitori. Le mulțumesc tuturor celor care au venit, nu e ușor să călătorești, dar e impresionant și atmosfera a fost grozavă”

...meciul cu Garcia:„Am jucat de multe ori cu ea, ne știm bine, va fi din nou un meci dur, ca și azi, pentru că e vorba de Fed Cup, e diferit, totul se schimbă. Dar sunt gata, am încredere că jocul meu va fi mai bun mâine decât a fost azi, așa că abia aștept să revin pe teren în această atmosferă frumoasă și să dau ce am mai bun!”

„Orice început de meci în Fed Cup e diferit, pentru că emoțiile sunt mult mai mari, joci pentru țara ta, pentru echipă, nu joci doar pentru tine. Este un sentiment frumos, deosebit, dar cu mare încărcătură emoțională. Ca să scap de emoții scutur brațul drept, fac asta uneori, încerc să țopăi pe picioare și să fiu mai energică”

„Trebuie să fim încrezătoare și unite, să ne câștigăm meciurile. Indiferent ce se va întâmpla în această întâlnire, este o mare realizare că suntem în semifinale. Sper să iasă bine”

„Mi-aș dori să câștigăm Fed Cup, e visul meu de anul acesta, dar încă suntem departe, mai avem meciuri”

Simona Halep, nr. 2 WTA

Citește și:

Franța - România, duel tare și în tribune » Scenografiile afișate la startul semifinalei FED Cup

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
tatiana19
tatiana19  •  21 Aprilie 2019, 08:12

Bravo Simona! Mult noroc echipei Romaniei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează