SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-2, FED CUP // Cristian Tudor Popescu, declarație demențială după victoria lui Halep cu Garcia: „Noroc că nu am vecini!”

FOTO: Read Krishan +15   FOTO
FOTO: Read Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 17:21

Simona Halep (2 WTA) a reușit o victorie de-a dreptul uluitoare în meciul cu Caroline Garcia din Fed Cup. Românca s-a impus în trei seturi dramatice, întinse pe durata a trei ore, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4. 

  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu și-a găsit cu greu cuvintele care să exprime prestația Simonei Halep de astăzi. 

Sunt amețit, mă doare capul, am urlat pe aici. Noroc că nu am vecini, că îi înspăimântam cu răcnetele astea de peșteră. Nu aveam cum să reacționez altfel.

Asta cred că e cea mai potrivită exprimare: Simona «Adevărat a Înviat». Garcia a avut mai mult noroc decât Simona. În momentele critice a avut noroc. Fie a prins tușa, fie a prins o bandă de fileu ucigașă. Simona Halep este într-un vârf de maturitate al carierei. Este capabilă să remonteze un meci de la orice scor și cu orice adversară. Are o stabilitate excepțională”, a declarat Cristian Tudor Popescu la TV Digi Sport. 

Citește și:

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA 6-7, 6-3, 6-4 // VIDEO+FOTO Ca o leoaică! Halep a luptat pentru o revenire SENZAȚIONALĂ, care ne duce în avantaj în disputa cu Franța

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dinamo100
dinamo100  •  22 Aprilie 2019, 09:40

Asa e, Simona este in acest moment la deplina maturitate. Indiferent cu cine joaca isi pastreaza calmul si concentrarea, cauta solutii si stie sa la gaseasca. Plus ambitia si extraordinara deplasare in teren care cred ca scoate din minti orice jucatoare care se afla in fata ei. Garcia a jucat foarte bine si putine jucatoare din lume i-ar fi facut fata, insa Simona a fost pur si simplu formidabila!!! Discutiile despre pe cine ar trebuit sa bage Segarceanu in teren in afara Simonei sunt sunt pur si simplu inutile. E clar ca nici Begu si nici Buzarnescu nu sunt de nivelul lui Garcia. Am fi avut o sansa cu Parmentier, dar...iata ca nu am avut cu cine.

tataika
tataika  •  22 Aprilie 2019, 06:53

Nu inteleg ce a fast demential in declaratie, "ziaristi" de doi lei...

639251153137369
Teo Stemate  •  22 Aprilie 2019, 00:45

***, darmite să comenteze pe la televiziuni şi apoi să fie citat de "Gazeta sporturilor". Acum câţiva ani, acest "mare specialist în tenis" (pentru că a schimbat câteva servicii-retur cu nişte copii de mingi care au participat la nu ştiu ce turneu....) n-o scotea pe Simona Halep din "incompetentă", "mangustă irascibilă" şi alte calificative... incalificabile. Acum, de când Simona Halep a ajuns numărul trei, doi, unu etc, nu mai termină cu laudele deşănţate. Dacă îi trebuie neapărat o persoană pe care s-o perie, s-o linguşească, de ce nu se apucă acest domn ctp să înalţe osanale libidinoase oricărui politician de la putere, la alegere? Şi să ne lase pe noi, suporterii tenisului, în pace. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close