SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-2, FED CUP // VIDEO Simona Halep e pregătită pentru meciul de dublu: „Pot orice dorește căpitanul. Dau tot pentru victoria României”

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 17:17

Simona Halep (2 WTA) a reușit o victorie de-a dreptul uluitoare în meciul cu Caroline Garcia din Fed Cup. Românca s-a impus în trei seturi dramatice, întinse pe durata a trei ore, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4. 

  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

La final, Simona Halep s-a declarat aptă și pentru partida de dublu, în caz că Florin Segărceanu o va alege.

„A fost o atmosferă incredibilă. Le mulțumesc tuturor pentru susținere. Garcia a jucat extraordinar. Pentru că am luptat, am reușit în sfârșit să câștig.

Nu voiam să joc trei ore, dar mă bucur că am reușit să rezist până la final. Cred că mentalul a făcut diferența. Am fost mai puternică la final. Fiecare game contează într-un astfel de meci. Cred că a fost un meci excelent pe zgură.

Pot orice dorește căpitanul. O să dau tot ce am pentru victoria României”,a declarat Simona Halep la TV Telekom Sport.

+16 FOTO

Citește și: 

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA 6-7, 6-3, 6-4 // VIDEO+FOTO Ca o leoaică! Halep a luptat pentru o revenire SENZAȚIONALĂ, care ne duce în avantaj în disputa cu Franța

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gabriel_d
gabriel_d  •  21 Aprilie 2019, 19:51

Hai fetelor. Succes.... Pacat ca il aveti pe "***" ala de Segarceanu ca antrenor. Nu stiu ce cauta acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  21 Aprilie 2019, 19:43
Postat de cneius pe 21 Aprilie 2019, 17:51

Nu conteaza, important este ca e experimentata....

Begu iese din discutie.

argus
argus  •  21 Aprilie 2019, 18:05

De laudat Simona DAR, atentie mare: la dublu cred ca nu are experienta PESTE Raluca Olaru sau Begu, fiind deficitara la "interceptii"! ar fi o mare greseala sa se puna iarasi presiune pe Halep. Cred ca Niculescu cu Olaru ar fi optiunea normal, logica.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează