SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // VIDEO Julien Benneteau a anunțat echipa Franței pentru semifinala cu România din Fed Cup! N-am scăpat de Caroline Garcia + echipa completă

Caroline Garcia (21 WTA), Alizet Cornet (54 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA la simplu, 3 WTA la dublu) și Pauline Parmentier (53 WTA) fac parte din echipa de Fed Cup a Franței // Sursă foto: Twitter @FFTennis
Caroline Garcia (21 WTA), Alizet Cornet (54 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA la simplu, 3 WTA la dublu) și Pauline Parmentier (53 WTA) fac parte din echipa de Fed Cup a Franței // Sursă foto: Twitter @FFTennis

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 13:32

Julien Benneteau, căpitanul nejucător al Franței, a anunțat astăzi lotul echipei de Fed Cup pentru semifinala cu România, care se joacă peste 12 zile, în perioada 20-21 aprilie, în Franța.

Antrenorul francezilor a apelat la Caroline Garcia (21 WTA), Alizet Cornet (54 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA la simplu, 3 WTA la dublu) și Pauline Parmentier (53 WTA).

Caroline Garcia și Alizet Cornet vor fi folosite în meciurile de simplu, în timp ce Kristina Mladenovic, jucătoare importantă de dublu în circuit, va face pereche cel mai probabil cu Pauline Parmentier. 

5-1e raportul meciurilor directe dintre Simona Halep și Caroline Garcia, principalele rachete ale celor două echipe. Românca e în avantaj

Știm deja echipa României

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a anunțat numele jucătoarelor convocate. Din echipa României vor face parte: Simona Halep(2 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA), Irina Begu (82 WTA), Monica Niculescu (133 WTA) și Raluca Olaru (35 WTA la dublu)

Franța - România, la Rouen, într-o CONSTRUCȚIE FUTURISTĂ

Francezii au decis ca meciul se joace pe zgură, în Sala Kindarena din Rouen, o construcție cu 5.234 de locuri. Va fi prima reprezentație din Fed Cup pe care Rouen o va găzdui.

Construcția Palatului Sporturilor din Rouen a fost demarată în iunie 2010, sala fiind inaugurată pe 8 septembrie 2012. Arena găzduiește meciurile de pe teren propriu ale echipei locale de baschet, în prezent în liga secundă.

kindarenarouenhandball

 

Vezi și: Simona Halep, tot mai aproape de Naomi Osaka » WTA a publicat clasamentul actualizat: o singură schimbare în TOP 10 + cădere de 13 locuri pentru Irina Begu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
popaprostu12
popaprostu12  •  08 Aprilie 2019, 19:31
Postat de cobadin33 pe 08 Aprilie 2019, 15:04

E 5-1 intre Halep si Garcia, dar 1-3 cu Alize Cornet si 2-3 cu Mladenovic. Daca Halep nu-si castiga ambele meciuri, n-avem nicio speranta.

Da,daca ai fi tu capitan nejucator probabil ai folosi-o pe Niculescu in locul lui Halep avand in vedere ca,Niculescu – Garcia 1-0 Niculescu – Mladenovici 3-0 Niculescu – Cornet 2-1 Niculescu – Parmentier 7-4,desi spune ca nu ii place deloc zgura.Monica Niculescu: ”Uram zgura şi înainte, dar acum o urăsc şi mai mult!” declara ea in 2014.

chromophobia
chromophobia  •  08 Aprilie 2019, 17:30

Jucam cu Franta?Dupa nume...Garcia si Mladenovici...Jucam cu astia care pt ei toti romanii sunt ***.Si daca am fi,ce?Romanul-*** ***,francezul-***,***.Ma bucur ca subt ... *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rivaldinho
rivaldinho  •  08 Aprilie 2019, 15:51
Postat de cobadin33 pe 08 Aprilie 2019, 15:04

E 5-1 intre Halep si Garcia, dar 1-3 cu Alize Cornet si 2-3 cu Mladenovic. Daca Halep nu-si castiga ambele meciuri, n-avem nicio speranta.

Ia nu mai manipula, ca singura lor de top e Garcia, cu care are 5-1. Cu Cornet e 1-3, dar Halep s-a retras intr-un meci iar unul a fost la Monterrey in 1-1. Practic e 1-1. SI Mladenovic a castigat meciuri inainte, ca in rest e 2-1 pentru Halep in ultimele 3.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează