SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA FED CUP // VIDEO Simona Halep e încântată înainte de meciul cu Franța: „Îmi place suprafața! Simt mingea bine”

Simona Halep și Florin Segărceanu // FOTO: facebook.com/FRTenis/
Simona Halep și Florin Segărceanu // FOTO: facebook.com/FRTenis/

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 17:45

Franța și România vor juca, la Rouen, în weekend-ul 20-21 aprilie în semifinalele Fed Cup. 

La conferința de presă, Simona Halep, locul 2 WTA, a vorbit despre suprafața pe care se va juca meciul, spunând că este încântată de zgura din sala Kindarena.

„Cu siguranță este diferit. Jucăm în sală. Mingea sare altfel. Mi se pare că suprafața seamănă cu cea de la Madrid. E o zgură mai tare și simt mingea bine. Îmi place. E diferită față de terenul de la Roland Garros”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

  • Meciul Franța - România se joacă pe zgură, în Sala Kindarena din Rouen, o construcție cu 5.234 de locuri. Construcția Palatului Sporturilor din Rouen a fost demarată în iunie 2010, sala fiind inaugurată pe 8 septembrie 2012.

„Mă simt bine. E foarte important că am mai multe jocuri în picioare acum. Suntem aici ca să avem un rezultat cât mai bun. Pentru oricare dintre noi ar fi un lucru minunat să fim a doua jucătoare. Oricare dintre noi va lupta până la final. Eu sunt pregătită pentru orice, să joc sau să stau în tribună” Mihaela Buzărnescu

 „Zgura de interior nu are nicio legătură cu zgura de afară. Halep joacă bine pe toate suprafeţele! A câştigat Roland Garros, dar a mai ajuns în semifinale de la Grand Slam şi în alte turnee” Julien Benneteau, potrivit TV Digi Sport

pROGRAM FED CUP

Meciurile din semifinalele Fed Cup se vor juca sâmbătă și duminică.

  • Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 15:00, vor avea loc primele două meciuri de simplu.
  • Duminică, 21 aprilie, cu începere de la ora 14:00, se vor juca ultimele două partide de simplu și meciul de dublu.

Toate partidele vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport

ECHIPA ROMÂNIEI

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a anunțat numele jucătoarelor convocate. Din echipa României vor face parte: Simona Halep(2 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA), Irina Begu (82 WTA), Monica Niculescu (133 WTA) și Raluca Olaru (35 WTA la dublu)

Echipa Franței

Julien Benneteau le-a convocat pe: Caroline Garcia (21 WTA), Alizet Cornet (54 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA la simplu, 3 WTA la dublu), Pauline Parmentier (53 WTA) și Fiona Ferro (108 WTA)

Citește și:

Ilie Năstase, optimist înaintea meciului cu Franța: „Acest lucru e pe placul Simonei Halep, avem prima șansă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
270335340532718
Rè Ùss  •  18 Aprilie 2019, 14:22
Postat de Alina Bordeanu pe 18 Aprilie 2019, 01:40

Simona a calificat România în semifinalele cupei federației, este imaginea frumoasă a Romaniei. Ești un mare *** si un mare frustrat, ești un muritor de foame care nu a realizat niciodată nimic decât să jignească. Adevăratul caracter *** este cel al tău. Îmi este sila să fiu contemporană cu români ca tine.

Bai alina ***!!Eu am argumente la ceea ce am spus!!Tu ce argumente ai???e usor sa jignesti fara argumente...In al doilea rand, nu știu cine esti, probabil ca iti place si tie sa umilesti oamenii cum o face si halep cu staff ul ei!!!ib al treilea rând nu imi cunosti situatia financiara pt a ma considera sarantoc!! In ultimul rand, din poza , esti urâtă ( chiar oribila) si rea!! E normal sa fi fanul lui Halep, semanati!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

560928364107122
Marcel Jeler  •  18 Aprilie 2019, 09:20

LIMBAJ DE LEMN, simte mingea bine. Dupa ce o bat frantuzoaicele tot asa o sa simta ??

1381559925261105
Alina Bordeanu  •  18 Aprilie 2019, 01:40
Postat de Rè Ùss pe 17 Aprilie 2019, 22:12

Bai fratilor, treziți va!!! Halep are un caracter infect!!! Si a luat sclav oficial, pe acea slugă de Dobre, Ci ca antrenor!!ha ha...il umileste public pe unde îl prinde!!! Străinii o respecta pt ca nu inteleg ce i transmite lui dobre când îl cheamă sa l umilească în timpul meciurilor!! Imi e scârba de această primadonă, cu fitze si figuri în cap!!! Halep, Alibec, Hagi, Begu, ilie năstase....caractere infecte, sportivi buni...niste modele negative pentru copiii nostri...***...

Simona a calificat România în semifinalele cupei federației, este imaginea frumoasă a Romaniei. Ești un mare *** si un mare frustrat, ești un muritor de foame care nu a realizat niciodată nimic decât să jignească. Adevăratul caracter *** este cel al tău. Îmi este sila să fiu contemporană cu români ca tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează