SPORTURI  »  TENIS  »  PALERMO

Gabriela Ruse continuă forma senzațională! Și-a zdrobit adversara, 6-1, 6-0, și a ajuns la 9 victorii consecutive

Gabriela Ruse (133 WTA) a învins-o pe Camilla Rosatello (369 WTA), scor 6-1, 6-0, și s-a calificat pe tabloul principal al turneului WTA de la Palermo. +3   FOTO
Gabriela Ruse (133 WTA) a învins-o pe Camilla Rosatello (369 WTA), scor 6-1, 6-0, și s-a calificat pe tabloul principal al turneului WTA de la Palermo.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 18:10 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 18:12

Gabriela Ruse (133 WTA) a învins-o pe Camilla Rosatello (369 WTA), scor 6-1, 6-0, și s-a calificat pe tabloul principal al turneului WTA de la Palermo.

Gabriela Ruse continuă parcursul entuziasmant din luna iulie. Sportiva în vârstă de 23 de ani a cucerit primul titlu din carieră pe zgura de la Hamburg și a depășit cele două tururi ale calificărilor de la Palermo. 

Ruse nu a avut nicio clipă emoții în disputa de astăzi, contra italiencei Camilla Rosatello. A dictat ritmul raliurilor, a fost agresivă, a greșit puțin și a închis meciul în mai puțin de o oră de joc.

9 victorii consecutiveare Gabriela Ruse în circuitul WTA, cea mai lungă serie din carieră

România, puternic reprezentată la Palermo

România mai are două jucătoare pe tabloul principal de la Palermo. Alexandra Dulgheru (372 WTA) o va înfrunta în primul tur pe Oceane Dodin (116 WTA), iar Jacqueline Cristian (153 WTA) pe italianca Nuria Bancaccio, beneficiară a unui wild-card.

VIDEO Ion Țiriac cere reforme la nivel înalt: „MTS, Ministerul Educației și Ministerul Sănătății să se implice! Am ajuns la coada Europei”

Citește și alte știri din tenis: 

Tecău, eșec dramatic în finala de dublu de la Hamburg după ce reușise o revenire spectaculoasă

Darren Cahill a numit omul care îl poate opri pe Djokovic din drumul spre „Golden Slam”: „Abia aștept să văd asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close