SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PALERMO

Gabriela Ruse e în finală și la WTA Palermo! Epuizată după cele 13 victorii consecutive: „Am vrut să abandonez. Nu-mi puteam menține echilibrul”

Gabriela Ruse e în finală și la WTA Palermo: „Am vrut să abandonez, nu-mi mai puteam menține echilibrul”
Gabriela Ruse e în finală și la WTA Palermo: „Am vrut să abandonez, nu-mi mai puteam menține echilibrul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 21:24 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 22:54

Gabriela Ruse (23 de ani, 137 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA de la Palermo! A învins-o în penultimul act pe franțuzoaica Oceane Dodin (24 de ani, 120 WTA), scor 6-7(5), 7-6(0), 6-1.

  • În finala de duminică, Ruse va juca împotriva americancei Danielle Rose Collins (44 WTA), principala favorită a competiției.

Parcursul fenomenal al Gabrielei Ruse continuă. Campioană la Hamburg, românca a ajuns în ultimul act și pe zgura de la Palermo și a dus seria victoriilor consecutive la 13. 

Gabi are față!
EDITORIAL
Gabi are față!

Gabriela Ruse, în finala la WTA Palermo

Ruse a stat astăzi pe teren puțin peste 3 ore, într-un meci câștigat cu sufletul. A cedat primul set într-un tie-break echilibrat, 4-7, și părea la capătul puterilor. A avut nevoie de intervenția medicului și a fost la un pas de abandon.

Câți bani va primi Ana Maria Popescu pentru medalie » Bonus de la CSA Steaua + surpriza anunțată de Covaliu
Scrimă
Câți bani va primi Ana Maria Popescu pentru medalie » Bonus de la CSA Steaua + surpriza anunțată de Covaliu

Setul secund a fost un alt carusel. Gabriela a condus cu 5-3, moment în care mâna a început să îi tremure. A comis câteva erori, dar unele pozitive, din tentative de atac. Loviturile au intrat însă perfect în tie-break. L-a câștigat la 0, apoi s-a descătușat în decisiv.

105este locul ocupat de Gabriela Ruse într-o ierarhie live, virtuală, un salt de 32 de poziții. Un triumf în finala de mâine ar duce-o pe locul 89.

A jucat impecabil pe propriul serviciu, ambele oportunități de break ale adversarei fiind salvate, și a obținut biletul spre finală.

Gabriela Ruse, la capătul puterilor după finalele de la Hamburg și Palermo

Sunt moartă! Am crezut că mă voi retrage în timpul meciului. M-am simțit foarte obosită. Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt foarte fericită că am ajuns iar în finală. Chiar nu credeam că voi termina meciul. 

Am cerut un time-out medical. Am fost amețită, nu îmi puteam menține echilibrul, aveam dureri în partea dreaptă. Atunci am analizat situația și am revenit. E ireal să fiu din nou în finală! Nu știu ce voi face mâine. Sunt prea obosită, dar voi lupta până la capăt.
- Gabriela Ruse

Citește și alte știri din tenis: 

Daniil Medvedev, furios pe organizatori la Jocurile Olimpice: „E o glumă!” » Rusul s-a dezbrăcat pe teren

Simona Halep revine pe teren după 3 luni! Anunțul organizatorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
tatiana19
tatiana19  •  25 Iulie 2021, 14:46

Felicitari Gabriela! Speram la o victorie in finala, chiar daca stim ca va fi extrem de greu. Sa te vedem in Top 100!!!!!!!!!!!

2599625293432770
Sorin Mihai Agristean  •  25 Iulie 2021, 10:42

felicitari!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Iulie 2021, 09:30

RUSE..trebuie sa-si faca o asigurare la o firma de asigurari daca nu are una pana in acest moment sa fie protejata de specialisti ! Poate fi si ca un parteneriat! Sper ca staful tehnic sa ii spuna acest lucru sau sa il analizeze! Merita sa fie protejata de cei mai buni de aici incolo !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează