SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, eliminate în „optimi” la US Open » Au fost învinse de favoritele numărul 3

Gabriel Ruse // FOTO: Imago
Gabriel Ruse // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 09:34 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 09:58

Gabriela Ruse (25 de ani, 39 WTA la dublu) a fost eliminată în „optimile” probei de dublu de la US Open. Românca și Marta Kostyuk (Ucraina, 21 de ani, 27 WTA la dublu) au pierdut în fața perechii formate din americancele Coco Gauff (19 ani, 6 WTA la dublu) și Jessica Pegula (29 de ani, 3 WTA la dublu), scor 4-6, 1-6.

Gauff și Pegula și-au respectat statutul de favorite și s-au impus după doar o oră și 17 minute de joc. Americancele, favorite 3 la câștigarea turneului, au început tare meciul.

 După ce Ruse și Kostyuk au luat game-ul inaugural al partidei, Gauff și Pegula au dominat jocul și au câștigat 5 game-uri la rând. 

Conduse cu 5-1, Ruse și Kostyuk au încercat o revenire spectaculoasă și au câștigat trei game-uri la rând. Au ratat o minge de 5-5, apoi românca și jucătoarea din Ucraina au pierdut setul, 4-6.

Setul secund a fost la discreția americancelor. Ruse și Kostyuk au avut 1-0, dar a urmat o serie de 6 game-uri câștigate de Gauff și Pegula, trei pe serviciul adversarelor. Favoritele au câștigat setul cu 6-1 și au avansat în „sferturi”. 

Pentru parcursul la US Open 2023, Ruse și Kostyuk vor primi 240 de puncte și un cec de 58.000 de dolari. 

Citește și:

Simona Halep, fan al jucătoarei pe care Sorana Cîrstea o înfruntă în „sferturi” la US Open: „O admir foarte mult, parcă e altceva!”

Alize Cornet, contrariată de un aspect în cazul de dopaj al lui Halep: „Nu înțeleg. Dreptate pentru Simona!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează