SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE - ŢIRIAC TROPHY

Gael Monfils s-a calificat în "sferturile" de la BRD Năstase Ţiriac Trophy » Cuvinte mari la adresa Simonei Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 17:07

Gael Monfils, cap de serie numărul doi, s-a calificat azi în sferturile de finală la BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneu dotat cu premii în valoare totală de 494.310 euro.

Monfils l-a învins în turul doi, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportivul rus Mihail Iujnîi.

În runda următoare, Gael Monfils va juca împotriva italianului Simone Bolelli, al optulea favorit.

"Cred că nici un meci nu este ușor. Am fost agresiv și am încercat să-mi păstrez concentrarea la fiecare minge. Acesta a fost primul meu meci cu Mihail Iujnîi, iar el este un jucător foarte bun.

Oricine poate cîștiga acest turneu, de aceea mă tem de fiecare jucător în parte. Am fost bucuros să primesc invitația la BRD Năstase Țiriac Trophy. Este important pentru mine să joc în continuare bine și să-mi păstrez încrederea în mine"  a zis Garel Monfils la finalul jocului

...despre Simona Halep: "Cred că Simona Halep este o jucătoare foarte bună. Felul în care joacă este incredibil. A fost foarte aproape de a cîștiga în Franța, anul trecut. Îi urez mult noroc! A muncit mult și poate să cîștige un turneu de Grand Slam".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
itrobert
itrobert  •  24 Aprilie 2015, 08:43

Turneul asta e o jignire pentru amintirea numelui ILIE NASTASE si ce a reprezentat el in tenis. La mustacios nu fac referire, caci mustaciosul n-a jucat nimic, n-a castigat nimic si s-a afirmat fiind colegul celui dintai la dublu. In plus nu-l respect, dar asta e o decizie personala. Sa-ti pui numele care in situatia lui Ilie inca suna si rasuna in lume alaturi de un turneu cu premii in valoare cumulata de sub jumate de milion de Euroi, e ***. In afara de asta, sunt sponsori si ma intreb cu cat sponsorizeaza??? Cu 50 de mii care reprezinta o suma ridicola? *** e turneul de la Stuttgart. Sa pui numele de Porsche langa un turneu cu alti sapte sponsori si sa nu fii in stare sa oferi premii mai mari de 7 sute si un pic de mii... In plus, organizarea e atat de penibila incat tribuna e goala si au o cortina trasa peste locurile neocupate :) Muzica si lumina stinsa in pauzele dintre gamuri la Stuttgart... Cand si cum sa se concentreze fetele alea la joc? Stiu ca nu e nici locul si nici cel responsabil aici ca sa spun lucrurilor pe nume, dar imi vars si eu oful p-aici...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  23 Aprilie 2015, 18:51

ieri baghdatis a zis cuvinte enorme despre halep, azi a facut-o monfils. maine cine urmeaza? putin sau obama? kim jong sau castro? in orice articol trebuie scris numele lui halep?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează