SPORTURI  »  TENIS  »  GALA GSP 2020

GALA GSP 2020. Simona Halep - „Sportivul anului 2020" în Ancheta Gazetei: „Mai fac loc și pentru alte trofee”

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 18:55 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 20:48

GALA GSP 2020. Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a câștigat premiul de cel mai bun sportiv român al anului 2020, în ancheta de final de an a Gazetei Sporturilor. 

Într-un an competițional dat peste cap de coronavirus, Halep a rămas de neclintit. Simona a cucerit 3 turnee, la Dubai, Roma și Prag, primind pentru a 6-a oară distincția de cel mai bun sportiv român. Podiumul a fost completat de Ana maria Popescu și Laura Coman.

GALA GSP 2020. Simona Halep, sportivul român al anului 

Înseamnă foarte mult pentru orice sportiv. Știu că sunt mulți care ar merita. Ce pot să spun,sunt fericită. Mă gândesc că voi mai face loc în vitrină pentru alte noi trofee de acest gen
- Simona Halep

VIDEO. Simona Halep, „Sportivul Anului 2020” în ancheta Gazetei Sporturilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
maxp
maxp  •  23 Decembrie 2020, 14:35
Postat de briceag pe 23 Decembrie 2020, 00:10

Vino cu o propunere mai buna!!!

Cozmiuc/Tudosa sau Radis/Bodnar. Primii sunt campioni europeni reusind in sfarsit sa-i bata pe fratii croati, care dominau net proba. Celelalte 2 sunt atat campioane europene cat si campioane europene U23.

maxp
maxp  •  23 Decembrie 2020, 14:28

Mie mi se pare mai mult imagine cu oferirea trofeului de sportivul anului Simonei Halep. Ok, e cea mai celebra, e sportiva ultimelor decenii pt Romania, de la Mutu si Chivu incoace are cea mai mare celebritate. Insa pe anul asta... ok, un an nu nereusit, dar sub asteptari. E o jucatoare care in ultimii 2 ani castigase cate un GS pe an. Anul asta a facut o semi-finala. A luat cateva titluri, ceea ce nu prea mai reusise in ultima vreme exceptand GS-urile, dar lipseste GS-ul. Din punctul meu de vedere la cautare ar fi fost canotorii anul acesta, care au facut un European de exceptie, cum ne-au obisnuit deja. Bineinteles, la cateva zile dupa performantele Larisei Iordache, era si aceasta de luat in calcul, intr-adevar cu rezerva unui Campionat European cu importante absente ce fac ca performantele Larisei sa nu fie atat de "validate" pt o astfel de distinctie.

dubluv
dubluv  •  23 Decembrie 2020, 09:44
Postat de Florin Alexandru pe 23 Decembrie 2020, 08:26

Dublu ***, mergi la scoala, mai citeste si dupa stai de vorba cu mine !!

dar nu am vrut sa stau de vorba cu tine, am vrut doar sa zic ca esti *** intr-un mod in care sa nu fiu cenzurat. PS: Inainte de un semn de punctuatie nu se pune spatiu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează