SPORTURI  »  TENIS  »  GALA TENISULUI ROMÂNESC

GALA TENISULUI ROMÂNESC // VIDEO Simona Halep, cea mai bună jucătoare din 2019! Ce a declarat campioana de la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 18:51

Simona Halep (28 de ani) a fost desemnată cea mai bună jucătoare la Gala Tenisului Românesc 2019.

Simona, cea mai bună sportivă din 2019 în Ancheta Gazetei Sporturilor, a mai obținut o distincție din partea Federației Române de Tenis. 

„Vreau să mulțumesc Federației care a fost mereu alături de noi și bineînțeles domnului președinte Ion Țiriac. Chiar dacă nu e aici, e mereu alături de noi. Vreau să le mulțumesc tuturor celor prezenți. E o mare onoare să fiu pe scenă. Am avut noroc de mulți oameni care m-au ajutat să ajung aici. E un moment frumos să mă uit în spate, am avut un rezutlat remarcabil, cu trofeul de la Wimbledon. Doar în vis mă gândeam la asta. Mă bucur că mi-am îndeplini visul. A fost cel mai bun an din carieră.  

Momentele de la Fed Cup au fost unice. Nu le pot înlocui cu nimic. Am tras toate să jucăm acea finală, dar nu am reușit. Am dat toate tot ce am putut. O voi face în continuare cu mare drag. Vreau să îi mulțumesc domnului căpitan care a fost înțelegător când nu am fost chiar calmă pe teren. Ne oferă liniștea necesară când suntem sub stres”, a declarat Halep. 

+23 FOTO

Năstase și Țiriac, premiu special

Ilie Năstase și Ion Țiriac au primit un premiu pentru 50 de ani de la prima finală de Cupa Davis jucată de România. Pe lângă ei, Federația a oferit premii și campionilor în devenire.

Năstase a fost cel care a urcat pe scenă: „Aveam 23 de ani, iar domnul Țiriac 30. A fost frumos. Mă uitam la tinerii de astăzi, de la gală. E foarte frumos, dar de vreo doi ani nu avem buget. Urât. Eu dădeam foc legii sprotului. Nu este corect. Dacă vrem sport, trebuie să investim. E o prioritate. Dacă băgam bani în sport, vom băga mult mai puțin în sănătate”, a spus Năstase.

Vezi și: 

2019, filă cu filă » Simona Halep a bifat al doilea an în care a reușit să câștige un turneu de Mare Șlem

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Decembrie 2019, 08:13

Inva un deja-vu! Sleampata, ca de obicei, ca si cand s-ar imbraca de la "solduri", Halep a fost iar desemnata sportivul anului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează