SPORTURI  »  TENIS  »  PUBLICITATE

GALERIE FOTO 1 iunie - Ziua portilor deschise la tenis"

Ziua Copilului +8   FOTO
Ziua Copilului

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 13:21

Ziua copilului, 1 iunie, a fost marcata, intr-un mod aparte, miercuri, la Centrul National de Tenis din Bucuresti. Peste 120 de copiii, cu varste cuprinse intre 4 si 11 ani, proveniti din mai multe centre de plasament, din Bucuresti si judetul Ilfov, au petrecut cateva ore dedicate sportului si bunei dispozitii, alaturi de antrenori de tenis. Ei au avut ocazia sa se joace pe terenurile de tenis, sa asimileze primele notiuni ale unui sport, care a fost mult timp considerat accesibil doar elitelor.


Profesori pentru o zi au fost antrenorii din cadrul Federatiei Romane de Tenis, iar invitat special a fost Victor Hanescu, de mai multi ani, cel mai bun jucator roman, in clasamentul mondial ATP.

Copiii primit o serie de cadouri constand in tricouri, rechizite, dulciuri, fructe si mingi de tenis. Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Tenis si INTERSPORT – magazinul oficial al FRT cu sprijinul BCR, Devin, Snack Attack si Media Production Group.

Ionas Ignatios – Contry Manager Intersport Romania si Bulgaria, a precizat: “Kid’s Day reprezinta un efort comun al FRT si Intersport Romania, de a aduce un zambet pe fetele unor copii, care poate nu au acest prilej zilnic. Ne bucuram foarte mult ca impreuna cu partenerul nostru de traditie FRT am reusit sa ne continuam misiunea strategic reflectata si in sloganul companiei noastre de a aduce sportul mai aproape pe oameni si, in acest caz, mai aproape de copii. Am avut ocazia sa vedem copii minunati in cadrul evenimentului care s-au jucat, s-au distrat si, cel mai important, au plecat fericiti dupa ce au petrecut o zi impreuna cu Federatia Romana de Tenis si
Intersport.”


Ruxandra Dragomir a declarat, despre evenimentul de miercuri: ''Am putut sa facem o mica bucurie unor copii, care provin din familii
defavorizate, de la casele de copii. Am incercat, prin aceasta zi speciala, care este dedicata copilului, sa avem o zi a portilor deschise pentru tenis. Acesti copii minunati, chiar daca nu au parinti, fac parte din lumea noastra. Ei trebuie sa fie sprijiniti, atat cat se poate. Sigur ca ii vom astepta si in viitor si avem mai multe programe speciale pentru copiii care nu au posibilitati financiare. Sunt grupe de initiere si mini-tenis. Eu cred ca antrenorii au observat azi cativa jucãtori cu potential, care ar putea sa fie sprijiniti''.

Valentin Barbu, profesor psihopedagog, la Scoala speciala nr. 6 Bucuresti, a mentionat: "Pentru copii a fost un eveniment special. Ei nu au mai mers cu metroul, ca de obicei, ci cu un autocar elegant. Apoi au avut ocazia sa intre pe un terenul de tenis"

Viviana Radu, presedintele Asociatiei Inger Alb, a precizat la randul sau: ,"Nu numai copiii s-au simtit excelent, dar si noi adultii, care
i-am insotit".

Marian Gathe, clasa a V-a la Scoala speciala nr. 6,  a spus la finalul programului: "Mi-a placut tot. Am putut sa joc tenis. Am facut noi
prieteni".

Federatia Romana de Tenis multumeste companiilor INTERSPORT, Devin, Banca Comerciala Romana, Snack Attack si Media Production Group, pentru sprijinul acordat in organizarea acestei zile speciale.”

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează