SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

GALERIE FOTO Alexandra Cadanţu şi Raluca Olaru eliminate din primul tur la BRD Bucureşti Open

Alexandra Cadanţu +19   FOTO
Alexandra Cadanţu

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 20:54

Jucătoarea Alexandra Cadanţu, locul 97 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de sportiva cehă Petra Cetkovska, locul 78 WTA şi cap de serie numărul 7, într-un meci care a durat aproape o oră şi un sfert, din turul întîi al BRD Bucharest Open, turneu cu premii de 250.000 de dolari.

Cadanţu este prima jucătoare română care părăseşte turneul de la Bucureşti, după ce Monica Niculescu şi Cristian Dinu au acces, luni, în manşa secundă. Pentru prezenţa pe tabloul principal, Cadanţu va primi un cec în valoare de 1.925 de dolari şi un punct WTA.

Şi Raluca Olaru, locul 887 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-1, 6-3, de sportiva italiană Karin Knapp, locul 67 WTA şi cap de serie numărul 4, într-un meci care a durat o oră şi un sfert. Olaru a fost prezentă pe tabloul principal graţie unui wild card acordat de organizatori, a disputat, marţi, primul meci de simplu în acest an, ea dedicîndu-se în ultima perioadă competiţiilor de dublu.

"A fost primul meci oficial de simplu din acest an. În primul rînd m-am bucurat foarte mult că am putut juca simplu în faţa publicului din România. Mi-am dorit să fac o impresie cît mai bună şi să joc cît mai bine. Adversara e o jucătoare puternică, agresivă, iar jocul ei mă deranjează. Nu mi-a dat timp şi am făcut multe greşeli fără să am momente în care jocul să mi se lege, am avut doar momente izolate. Nu mi-a ieşit cum mi-aş fi dorit", a spus Olaru.,

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen (Romania/Argentina), cap de serie numătul 4, a învins, marţi, cu scorul de 6-4, 6-2, echipa formată din gemenele ucrainene Liudmila şi Nadia Kicenok, în primul tur al probei de dublu de la BRD Bucharest Open. Begu şi Irigoyen vor juca în sferturile de finală cu cuplul Cagla Buyukakcay/Karin Knapp (Turcia/Italia), care a învins în runda inaugurală perechea Ioana Ducu/Ioana Loredana Roşca, beneficiară a unui wild card.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ataraxia
ataraxia  •  09 Iulie 2014, 15:30

crivoi, olaru, cadantu, begu.....etc=PRAF. halep este singura!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează