SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LUGANO

GALERIE FOTO Am rămas fără românce la Lugano! Una dintre splendorile circuitului a defilat în meciul cu Alexandra Cadanțu

FOTO: Instagram @DoonaVekic +11   FOTO
FOTO: Instagram @DoonaVekic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 21:15

Donna Vekic (21 de ani, 55 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Lugano, după victoria categorică în fața Alexandrei Cadanțu, scor 6-0, 7-5.

 Primul set a fost unul catastrofal pentru Cadanțu. Procentajul slab al punctelor câștigate pe primul serviciu, 25 la sută, a dus la încheierea setului în doar 29 de minute.

Actul secund a fost unul echilibrat, cu românca revenind de fiecare dată. Vekic a tranșat setul la 5 și va evolua în turul următor împotriva câștigătoarei dintre Svetlana Kuznetsova și Mona Barthel.

România a rămas fără reprezentante pe tabloul principal de la Lugano. Buzărnescu a pierdut astăzi în fața Arynei Sabalenka, scor 5-7, 6-3, 6-2.

Vekic, una dintre cele mai plăcute prezențe

Donna Vekic este una dintre cele mai plăcute prezențe din circuitul WTA. Într-o relație cu Stan Wawrinka, croata este extrem de activă pe rețelele de socializare. Fotografiile cu elvețianul sau cu prietenele din circuit, printre care și Sorana Cîrstea, fac senzație în rândul celor 40.000 de urmăritori. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
maxp
maxp  •  12 Aprilie 2018, 01:53

Daca si 7-5 e scor categoric...

observator979
observator979  •  12 Aprilie 2018, 00:16

VICTORIE ANA!

observator979
observator979  •  12 Aprilie 2018, 00:13

Tie-break! Hai ANA!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează