SPORTURI  »  TENIS  »  DIVERSE

GALERIE FOTO Au început lucrările la terenurile de tenis din aproprierea Arenei Naţionale

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 14:22

Academia de tenis care va fi înfiinţată de către Primăria Bucureşti începe să prindă contur. Lucrările au demarat la începutul lunii iulie, iar proiectul presupune realizarea a 6 terenuri de tenis, precum şi a două clădiri anexă. Terenurile sînt cuplate două cîte două şi au prevăzute gradene pe laturile lungi.

Corpul principal de clădire, aflat la intrarea în academie, conţine o zonă de lobby cu recepţie şi mic magazin de materiale sportive, o cafetărie cu bar, vestiarele cu grupuri sanitare dedicate şi duşuri, cabinet medical şi grupul sanitar pentru clienţi şi personal. Cafeteria va beneficia de o terasă exterioară, acoperită, generoasă şi deschisă spre terenurile de tenis şi circulaţie pietonală.

Astăzi, oficialii primăriei Bucureşti au verificat stadiul lucrărilor la Academia de tenis. “Aşa cum  am promis încă din momentul construirii Arenei Naţionale,  ne preocupăm de refacerea şi dezvoltarea întregului complex. Ne preocupă nu doar sportul de performanţă, ci şi sportul de masă. Pentru ca un popor care face sport este un popor sănătos!”,a declarant primarul Sorin Oprescu.

Edilul a adăugat că în această toamna vor începe lucrările şi la Sala Polivalentă şi că pentru Patinoarul Flamaropol se derulează în acest moment procedura de evaluare a ofertelor: “Propunerea de investiţie constă în construirea unei Arene multifuncţionale la nivelul standardelor internaţionalee, pe un teren de 4,5 hectare”.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
neacaisa
neacaisa  •  22 Iulie 2014, 21:08

va avea doar 12 000 de locuri

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Iulie 2014, 14:57

superb. asa da ! dupa acest complex al Academiei de Tenis urmeaza in sfarsit visul romanilor, adica Arena Multifunctionala de 15-18 mii de locuri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close