SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

GALERIE FOTO Biliard, ping-pong şi jocuri pe telefon în loc de tenis » Meciurile la BRD Năstase-Ţiriac s-au reluat

Foto: Raed Krishan +4   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 17:02

Ploaia de la Bucureşti nu a ţinut deloc cu turneul de tenis BRD Năstase Ţiriac. Chiar dacă tenismenii au ajuns încă de la ora 11:00 la Arenele BNR, pînă la această oră aceştia nu au putut juca nici un meci.

În condiţiile actuale, organizatorii au fost inspiraţi şi au adus în zona rezervată jucătorilor o masă de biliard, una de ping-pong, dar şi mai multe televizoare. Toate pentru relaxare. Mulţi dintre ei au uitat de racheta de tenis şi au luat tacul şi au făcut spectacol.

Conform oficialilor, dacă nu va mai ploua în următoarea oră meciurile se vor relua pe terenul central şi pe terenul 1 la ora 15:30. Atunci, Adrian Ungur va juca contra lui Denis Istomin pe terenul central al Arenelor BNR, iar pe terenul 1 Robin Haase îl va întîlni pe Mihail Iujnîi.

Mai mult, perechea Vasek Pospisil şi Julian Knowle s-a retras din sferturile de finală de la dublu din cauza unei accidentări a lui Pospisil. Astfel, Marius Fyrstenberg şi Marcin Matkowski, ambii din Polonia, vor avansa în semifinale turneului.

Două zile cu SOLD-OUT
Vineri 25 aprilie
ora 12:00 sferturi de finala simplu (4), semifinale dublu (2) 25 LEI

Sîmbătă, 26 aprilie
ora 13:00 semifinale simplu (2), finala dublu, ora 19:00 meci demonstrativ "4 stele pline de energie" Goran Ivanisevici, Cedric Pioline, Ilie Nastase, Andrei Pavel SOLD OUT

Duminică, 27 aprilie
ora 15:00 finală simplu 40 LEI SOLD OUT

Sîmbătă, demonstrativ de cinci stele
Cîştigător la Bucureşti în 1993 şi finalist în 1994, croatul Goran Ivanisevici revine în Capitală, de această dată pentru un meci demonstrativ în care va face echipă cu francezul Cedric Pioline, fostul număr 5 mondial. De cealaltă parte a fileului, Ilie Năstase şi Andrei Pavel vor face deliciul publicului într-un spectacol memorabil în care umorul şi momentele speciale vor transforma Arena Centrală în gazda perfectă pentru tenisul spectacol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează