SPORTURI  »  TENIS  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Ea e bruneta cu care Ilie Năstase și-a refăcut viața! E cu 30 de ani mai tânără ca fostul lider ATP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 14:04

Ilie Năstase (72 de ani) s-a despărțit de Brigitte Sfăt și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Simion, o brunetă de 42 de ani din Constanța.

Cei doi nu-și mai ascund relația, postând adesea poze pe rețelele de socializare. Mai mult, Ioana deja se implică în vestimentația lui Ilie, lucru recunoscut într-un interviu pentru Click.

"E adevărat, Ilie arată bine. Mă implic şi eu şi chiar i-am recomandat stilul clasic. I-am spus că îmi place, nu i l-am impus şi uite că am ajuns să ne asortăm. Uneori ne potrivim la stil. Mie, spre exemplu, îmi plac culorile vii şi mă avantajează.
Am haine în nuanţe de roz, alb, şi foarte rar pun negru pe mine. Acum, depinde de loc, de evenimentul la care particip. Dar când ieşim, ne place să ne asortăm”, a spus Ioana Simion.

Ilie și Ioana se duc împreună la mai multe evenimente, dar n-a lipsit nici de la meciul dintre FCSB și Viitorul, câștigat de formația roș-albastră categoric, scor 4-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  01 Noiembrie 2018, 10:28

Ilie, ai grija. Deocamdata arata bine. N-o lasa sa se botomizeze sau sa-si siliconeze vreo particica din ea. Femeile astea cum ajung la tine, cum intra la borcanul cu miere si incep sa-si strice naturaletea...

merace
merace  •  31 Octombrie 2018, 21:59

De ce "si-a refacut viata"?! Era cumva stricata?!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Octombrie 2018, 18:45

Ce mi-e *** din Timișoara ce mi-a asta din Constanța ! O femeie cu capul pe umeri se cuplează cu un moș *** și *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează