SPORTURI  »  TENIS  »  GALERIE FOTO

GALERIE FOTO Iubita omului din loja Simonei Halep, de o senzualitate incitantă » Imaginile sexy de la plajă postate pe Instagram

Sursă foto: Instagram Alina Cristina +11   FOTO
Sursă foto: Instagram Alina Cristina

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 14:47

Fizioterapeutul Andrei Cristofor este unul dintre oamenii alături de care Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) călătorește la toate turneele și care o ajută pe sportivă să se recupereze după meciuri.

Cristofor este cuplat de mai mulți ani cu stewardesa Alina Cristina, o brunetă extrem de sexy care postează fotografii fără inhibiții de la plajă sau din vacanțele exotice pe care le petrece alături de fizioterapeutul Simonei Halep.

alina cristina 6 +12 FOTO

Accidentările l-au forțat să lase tenisul pentru fotbal

Cristofor este fost fotbalist, jucând și promovând în Liga a 4-a cu CFR Rapid, actualul Rapid București, și a lucrat la Kinect, clinica folosită în dese rânduri de Simona.

* Simona Halep, alături de Andrei Cristofor după triumful de la Roland Garros din 2018

„Am iubit fotbalul, dar accidentările nu m-au lăsat să merg mai departe. Dar am fost la școală, am învățat lucrez cu Simona din 2013. Este o persoană admirabilă, cu o putere de muncă fantastică. Merită toată admirația noastră”, a spus Cristofor în iunie 2018, pentru GSP.ro.

Vezi și. GSP LIVE // VIDEO Camelia Bălțoi a alcătuit un TOP 3 al bărbaților din sportul mondial: „Doamne-ajută că e căsătorit!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
klauz
klauz  •  03 Aprilie 2019, 10:36

Ca sa nu mai zic ca e un articol de doua randuri... Asta e, dati salariu pentru cateva cuvinte.

klauz
klauz  •  03 Aprilie 2019, 10:35

Domnule redactor-sef: autoarea articolului sterge abuziv comentarii licite! Care, bineinteles, au legatura cu titlul prost inspirat dat...

klauz
klauz  •  03 Aprilie 2019, 10:26

Sincer, la cum arati, esti fraiera ca stai cu ala... You can do better!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează