SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE - ȚIRIAC TROPHY

GALERIE FOTO Mergea și Tecău s-au calificat în turul II la BRD Năstase-Țiriac Trophy » Cu cine se vor duela în runda următoare

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2016 19:00

Florin Mergea și Horia Tecău s-au calificat în turul IIla BRD Năstase-Țiriac Trophy, după 7-6(3), 7-6(5) cu Marcus Daniell și Artem Sitak.

La a patra participare în această formulă la București, cei doi și-au egalat deja cea mai bună performanță, înregistrată în 2007. Începutul a fost bun, cu break la 1-1, însă neo-zeelandezii au revenit în joc și au împins primul act în tie-break. Florin și Horia au tranșat ”prelungirile” fără mari emoții, 7-3.

În partea secundă a meciului s-a mers cap la cap până la tie-break, Daniell și Sitak având singura minge de break, anulată de jucătorii noștri. Ca și în primul set, Mergea și Tecău n-au avut emoții în tie-break, impunându-se cu 7-5

În turul următor îi vor întâlni pe Federico Delbonis și Paolo Lorenzi, care au trecut în primul tur de Guillermo Garcia-Lopez și Julian Knowle, 6-3, 6-3.

Tecău a câștigat deja de trei ori titlul, între 2012 și 2014, fiind nevoit să se retragă anul trecut din cauza unor probleme medicale. Acesta s-a impus de fiecare dată având un alt partener: Robert Lindstedt (2012), Max Mirnyi (2013) și Jean-Julien Rojer (2014).

Mergea e la a opta participare la BRD Năstase-Țiriac Trophy, însă se află la doar a doua victorie pe zgura din Cotroceni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1250764954938998
Frozen Effe  •  21 Aprilie 2016, 23:29

Prietene cand Lacatus l-a rupt pe Ardeleanu s-a intamplat acelasi lucru,ba daca imi amintesc bine arbitru i-a si cerut scuze lui Lacatus ca este obligat de regulament sa-i dea rosu...mai mai sa planga,cred ca Altmayer era

Vezi toate comentariile (1)
Comentează