SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Moldoveanca Doina Chiorescu e „talismanul” lui Radu Albot, jucătorul ajuns în TOP 50 ATP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 16:04

Radu Albot (30 de ani, 46 ATP) este cel mai bine clasat jucător moldovean din ierarhia masculină, iar recent a participat în premieră alături de Republica Moldova la ATP Cup, noua competiție din tenis.  

Moldoveanul născut la Chișinău trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Doina Chiorescu, care îi e alături tenismenului de mai mulți ani. Recent, cei doi au anunțat pe contul Doinei de Instagram că așteaptă un copil. 

Radu Albot și Doina Chiorescu sunt permanent împreună și călătoresc pe tot globul la turneele la care el participă. Cei doi postează constant fotografii pe rețelele de socializare. 

+5 FOTO

În februarie 2019, Radu Albot a devenit primul moldovean care se impune într-un turneu ATP. Acesta a cucerit trofeul de la Delray Beach, tot anUL trecut el atingând cea mai bună clasare a carierei, locul 39. 

Vezi și: 

Australian Open 2020, în pericol! Vor juca Simona Halep și celelalte nume grele la Melbourne? Indicii de măsurare au luat-o complet RAZNA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează