SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

GALERIE FOTO O adversară a Simonei Halep se amuză: "Când eram mică eram nepoata lui Moș Crăciun"

Foto: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 17:04

Jucătoarea de tenis rusoaică Elena Vesnina, campioană olimpică la dublu la JO de la Rio de Janeiro, a surprins într-un interviu acordat rușilor de la Soviețki Sport.

Vesnina, locul 18 în clasamentul WTA la simplu și locul 3 la dublu, spune că personajul ei preferat era Snegorucika, personaj de basm rusesc, cunoscută ca nepoata lui Moș Crăciun.

"Când eram mică eram mereu nepoata lui Moș Crăciun. Și în clasa a 5-a, la serbări, o jucam pe Snegorucika", s-a amuzat sportiva.

Vesnina, 31 de ani, a câștigat trei titluri de Mare Șlem la dublu: Openul francez (2013), US Open (2014), Wimbledon (2017).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează