SPORTURI  »  TENIS  »  LOGODNĂ

GALERIE FOTO Sloane Stephens a uimit pe toată lumea! Și-a anunțat logodna cu Jozy Altidore

Sloane Stephens // FOTO: Instagram +16   FOTO
Sloane Stephens // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 09:06

Americanca Sloane Stephens (26 de ani, 8 WTA) și-a anunțat logodna cu Jozy Altidore (29 de ani), atacantul american al lui FC Toronto.

Sloane Stephens a postat o fotografie alături de Jozy Altidore și un mesaj scurt „Da pentru eternitate”. Și fotbalistul a publicat o fotografie și un mesaj asemănător „Eternitatea începe acum”.

sloane stephens +17 FOTO
 

Presa din SUA scrie că Jozy și Sloane sunt prieteni din copilărie și s-au reîntâlnit în 2016, când au început o relație.

Jozy Altidore a fost considerat o mare speranță a fotbalului american. În 2008 era cumpărat de Villarreal, pentru 6,5 milioane de euro, dar nu s-a adaptat. A mai fost împrumutat la Xerez, Hull City și Bursaspor. În 2011, AZ Alkmaar l-a cumpărat pe 1,5 milioane, iar în 2013 Sunderland plătea 10 milioane pe el.

Altidore este la Toronto FC din 2015, iar în acest sezon are 5 goluri și 3 pase de gol în 5 meciuri.

41 de goluriîn 110 meciuri pentru SUA are Altidore, care a participat la două Campionate Mondiale, 2010 și 2014

Vezi și:

FOTO Fabio Fognini și Flavia Pennetta, declarații incendiare: „Facem sex de 12-15 ori pe săptămână, chiar și înaintea meciurilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează