SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

GALERIE FOTO O fostă câștigătoare de la Wimbledon a pozat sexy, dar ce a urmat a înfuriat-o: „Pur și simplu, oamenii nu pot accepta asta”

Sofya Zhuk, foto: Instagram +23   FOTO
Sofya Zhuk, foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 08:27 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 08:42

Sofya Zhuk (20 de ani), câștigătoarea a turneului de juniori de la Wimbledon, a primit o avalanșă de mesaje agresive după ce a publicat o poză topless pe rețelele de socializare.

  • Rusoaica Sofya Zhuk a devenit un model de succes în Miami, după ce a fost obligată să se retragă din tenis din cauza unei accidentări grave la spate.
  • Sofya Zhuk postează poze din ședințele foto pe Instagram, unde are peste 59.000 de urmăritori. După ce a postat o fotografie topless, fosta sportivă a fost bombardată cu mesaje pline de ură din partea fanilor.

„Am postat o fotografie, și ce? Când public ceva, nu doresc să transmit vreun mesaj. De când am postat acea poză care îmi place, am primit o grămadă de mesaje. În mod normal, nu m-ar deranja aceste comentarii de la fani, dar de data aceasta au fost foarte agresivi. Pur și simplu cred că oamenii nu pot accepta că m-am regăsit în afara tenisului, că pot trăi fericită și fără acest sport, fără a mă scufunda în depresie", a declarat fosta campioană de la Wimbledon pentru publicația RT. Vezi imaginea în galeria foto de mai jos:

+19 FOTO

Locul 116a fost cea mai bună clasare a sportivei în clasamentul WTA, în decembrie 2018

2015este anul în care Sofya Zhuk a câștigat turneul de juniori de la Wimbledon

Răsfoiește și alte galerii foto:

GALERIE FOTO E răvășitoare! Paige Spiranac și-a uimit fanii la Masters: ce a dezvăluit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
114299217009543
Cristina Teodora  •  12 Noiembrie 2020, 16:48

Clickbait pentru iubitorii de giocco di mano care sigur vor fi dezamagiti... Ce nu face lumea pt trafic ????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează